Tapio Onnela
Viestit: 4903
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Loki kokoaa merellisiä tarinoita

Kuva
Loki on John Nurmisen Säätiön toteuttama, kaikille avoin ja maksuton merellinen verkkopalvelu ja yhteisö. Loki kokoaa kartalle kansalaisten ja merellisten organisaatioiden jakamia tarinoita, museoiden kiinnostavimpia sisältöjä sekä parhaita retkikohdevinkkejä Suomen rannikoilta ja saaristosta. Palveluun tallennetaan tietoja ja tarinoita, jotka kiinnostavat mahdollisimman monia merellä liikkujia ja merestä kiinnostuneita.

Onko sinulla hyvä tarina, kiinnostava tiedonjyvä tai hyvä retkikohdevinkki mereltä tai rannikolta? Kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä voi kiinnittää Lokin kartalle oman tarinansa eli lokimerkintänsä. Loki-profiilin luominen sekä merkintöjen lisääminen on ilmaista ja karttaa voi tutkailla maksutta myös ilman rekisteröitymistä.

Organisaatiot, kuten museot ja merellisiä palveluita tarjoavat yritykset, voivat luoda Loki-profiilin ja lisätä lokimerkintöjä ilmaiseksi – aivan kuten yksityisetkin henkilöt!

John Nurmisen Säätiö on yleishyödyllinen säätiö, joka tekee vaikuttavaa ja tuloksellista työtä Itämeren ja merellisen kulttuuriperinnön hyväksi. Säätiön arvokkaina kumppaneina projektin pilottivaiheessa toimivat Ahvenanmaan merenkulkumuseo, Merikeskus Forum Marinum, Rauman merimuseo ja Suomen merimuseo. Projekti on rahoitettu Jane ja Aatos Erkon Säätiön, Jenny ja Antti Wihurin rahaston sekä Weisell-säätiön tuella.
Kuva


* Loki

* Lokin blogi

Palaa sivulle “Uudet historia-aiheiset mediat”