Agricolaverkko

Agricolaverkon vintti

Näkökulmia ja reaktioita Elina Sanan Luovutetut -kirjaan

Agricola

Agricola – Suomen historiaverkko julkaisee tällä sivulla Elina Sanan Tieto-Finlandialla palkitun Luovutetut. Suomen ihmisluovutukset Gestapolle teokseen liittyviä tekstejä, kommentteja ja arvioita. Sivuston tarkoitus on antaa mahdollisimman monipuolinen kuva siitä keskustelusta, jota Sanan kirjasta ja hänen esittämistään väitteistä on käyty. Sivu täydentyy sitä mukaa kun tekstejä löytyy lisää. Sivulle on valittu ensisijaisesti tekstejä, jotka ovat jo valmiiksi Internetissä linkitettävissä. Kommentteja, kritiikkiä ja lisäysehdotuksia voi lähettää Agricolan toimittajalle Tapio Onnelalle esimerkiksi tämän palautelomakkeen kautta.

Osallistu keskusteluun aiheesta Agricolan keskustelufoorumeilla.

[Tutkimukset, selvitykset, lausunnot] [Artikkelit ja esittelyt] [Kirja-arvostelut] [Uutiset] [Mielipidekirjoitukset, puheet, kolumnit] [Kansainvälinen vastaanotto][Kirjallisuutta, arkistoaineistoja] [Muuta Suomi ja holokausti -aiheeseen liittyvää]

Tutkimukset, selvitykset, lausunnot

Artikkelit ja esittelyt

Kirja-arvostelut

Uutiset

Mielipidekirjoitukset, puheet, kolumnit

Kansainvälinen vastaanotto

Kirjallisuutta, arkistoaineistoja

Muuta aiheeseen "Suomi ja holokausti" liittyvää

Päivitetty 14.4. 2014, ilmoita kuolleista linkeistä ja aihetta sivuavista verkkoresursseista Agricolan toimittajalle Palaute-laatikon kautta.

Osallistu keskusteluun aiheesta Agricolan keskustelufoorumeilla.


Agricolaverkon vintti