Työpaikkailmoitus

2 projektityöntekijää

Suomen kirjainstituutin säätiön kotipaikka on Suomen kirjapääkaupunki Sastamala. Säätiön alla toimii kolme yksikköä: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo.

Etsimme nyt innostuneeseen joukkoomme:


Projektityöntekijä

”Lukukokemukset talteen” -hankkeen työntekijän tehtävänä on etsiä sopiva sähköinen tiedonkeruuväline, jolla kerätään ja tallennetaan suomalaisten lukukokemuksia. Työntekijä myös toteuttaa ensimmäisen valtakunnallisen tiedonkeruukampanjan.

Odotamme työntekijältä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia, itsenäistä työotetta sekä kokemusta projektinhallinnasta ja sähköisen viestinnän kanavista. Arvostamme työkokemusta viestintä- ja museoalalta.

Hankkeen rahoitus tulee Museoviraston museoiden innovatiivisiin hankkeisiin tarkoitetusta avustuksesta.

Tehtävä on määräaikainen 1.9.2017–31.1.2018 (tai sopimuksen mukaan) ja siinä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min ja tehtävän peruspalkka on 2 070 €/kk.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintävastaava Heli Tuominen sähköpostitse () viikoilla 30–31 tai puhelimitse (p. 050 313 1411) ma–ti 24.–25.7. klo 9–12.

 

Projektityöntekijä

”Lukutaitoa ja museokamaa 2” -hankkeen työntekijän tehtävänä on järjestää paikallisissa ala- ja yläkouluissa harrastetunteja, jotka yhdistävät kulttuuriperintöä ja sanataidetta. Harrastetuntien sisällöt nousevat museoidemme kokoelmista sekä lukemisesta ja kirjoittamisesta, mutta käytännön toteutus muokkautuu työntekijän osaamisen perusteella.

Odotamme työntekijältä osaamista kulttuuriperinnön ja sanataiteen alalta. Työntekijällä tulee myös olla monipuolista kokemusta lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä, projektinhallinnasta ja verkostoitumisesta. Arvostamme työkokemusta viestintä- ja museoalalta. Ajokortti ja oma auto on työntekijälle välttämätön. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote.

Hankkeen rahoitus tulee OKM:stä, joka haluaa rahoituksellaan parantaa taiteen ja kulttuurin saatavuutta lapsille ja nuorille.

Tehtävä on määräaikainen 1.9.2017–31.5.2018. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min ja tehtävän peruspalkka 1 900€/kk.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintävastaava Heli Tuominen sähköpostitse () viikoilla 30–31 tai puhelimitse (p. 050 313 1411) ma–ti 24.–25.7. klo 9–12.

 

Hakemukset molempiin avoimiin paikkoihin:

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo osoitetaan vt. johtajalle 6.8.2017 mennessä joko postitse Marja Hänninen-Tolvi, Suomen kirjainstituutin säätiö, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona . Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa.