Työpaikkailmoitus

Amanuenssi Hyvinkään taidemuseoon

Hyvinkään taidemuseo etsii vakituiseen työsuhteeseen 1.5.2018 alkaen

AMANUENSSIA

Huomaa aiemmin julkaistusta hakuilmoituksesta muutetut soveltuvuusedellytykset koulutuksen osalta.

Päävastuualueenasi tulevat olemaan erityisesti erilaiset kokoelmahallintatehtävät, lisäksi osallistut näyttelytoiminnan ja muun ohjelmiston suunnitteluun ja toteutukseen sekä julkaisuiden toimittamiseen. Amanuenssi osallistuu myös omalta osaltaan museon viestintään perinteisen ja sosiaalisen median kautta.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, jonka pää- tai sivuaineena on taidehistoria ja arvosana museologiassa. Arvostamme kokemusta luettelointi- ja kuvankäsittelyohjelmien käytöstä ja valokuvaamisesta sekä hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä.

Hyvinkään taidemuseon kokoelmiin kuuluu tällä hetkellä noin 2940 teosta, ja kokoelmaa kartutetaan vuosittain. Taidemuseon näyttelytoiminta painottuu kotimaiseen ja kansainväliseen nykytaiteeseen sekä oman alueen vanhaan ja uudempaan kuvataiteeseen. Taidemuseo on aktiivisesti mukana myös erilaisissa julkisen taiteen hankkeissa, joihin osallistuminen tulee sisältymään tehtävään.

Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti tehdä sähköisesti internetin kautta www.kuntarekry.fi<http://www.kuntarekry.fi> (työavain: 163355)

Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 28.2.2018 klo 16.00

Organisaation kuvaus

Hyvinkää on 47 000 asukkaan kaupunki. Elämänlaatua tuovat lukuisat harrastusmahdollisuudet, turvallinen ympäristö ja erinomaiset liikenneyhteydet.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa:

museonjohtaja Ville-Matti Rautjoki

Puh. 040 5710 729

<mailto:>