Työpaikkailmoitus

Amanuenssin tehtävä Pohjois-Karjalan maakuntamuseossa

Pohjois-Karjalan maakuntamuseossa on haettavana

AMANUENSSIN toimi

Tehtävänkuvaasi kuuluu Pohjois-Karjalan museon alueellinen toiminta maakunnan alueella sekä yhteistyö, opetus- ja neuvontatyö paikallismuseoiden toimijoille. Lisäksi osallistut museon muun toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen maakuntaan ja yleisötyöhön liittyvissä hankkeissa, muissa erilaisissa toimialan tehtävissä sekä museon näyttelytoiminnassa.

 

Sinulla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto museoalalta ja työkokemusta museotyöstä, tunnet Pohjois-Karjalan maakuntaa ja maakunnan historia on sinulle tuttua.

 

Tehtävänhoidossa on keskeistä valmius itsenäiseen työskentelyyn, soveltuvuus yleisön parissa tehtävään työhön, hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, kielitaito (vähintään englanti, venäjä on lisäetu) sekä paineensietokyky. Ajokortti ja oma auto on eduksi tehtävässä.  

 

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan.  Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus.  Toimi täytetään 01.9.2015 tai sopimuksen mukaan.  Työpaikkamme ovat savuttomia. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

 

Hakuaika päättyy 25.05. 2015 klo 15.00. Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa:http://www.joensuu.fi/rekrytointi

josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana museonjohtaja Tarja Raninen-Siiskonen puh. 050 405 9079, sähköposti: