Työpaikkailmoitus

Museoassistentti Taipaleen kanavamuseolle

Taipaleen kanavamuseo on Varkauden museokeskus Konstin ylläpitämä museo, jota hallinnoidaan yhdessä Väyläviraston kanssa. Taipaleen kanava-alue on aktiivinen matkailukohde, jossa toimii kesän ajan myös Musiikkikahvila Kukkakeidas. Yhdessä Taipaleen kanavamuseo, kesäkahvila, toimiva, aktiivinen syväväyläkanava ja idyllinen, vuonna 1840 valmistunut vanha kanava muodostavat hienon kesäisen kokemuksen.

Haemme Taipaleen kanavamuseon asiakaspalvelun, yleisötyön ja museokaupan hoidon tehtävistä vastaavaa museoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Valittava henkilö vastaa Taipaleen kanavamuseon kesän toiminnoista yhdessä Konstin vakituisen henkilökunnan kanssa. Työhön kuuluu myös kesätyöntekijöiden ohjausta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto kulttuuri-, museo- tai matkailualalla.

Edellytämme kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja kulttuurikohteiden opastustehtävistä sekä sujuvaa suullista suomen- ja englanninkielen taitoa. Lisäksi edellytetään positiivista asiakaspalveluhenkeä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä viestinnän ja somekanavien käytön osaamista.

Eduksi luetaan museoalan yleisötyön kokemus.

Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Sähköiset hakemukset pyydetään jättämään määräaikaan mennessä ilmoituksen hakulomakkeella. Hakemukseen voi liittää ansioluettelon ja pdf-tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Alkuperäiset opinto- ja työ-todistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Hae paikkaa Kuntarekryn kautta.

Hakuaika tehtävään 16. – 30.4.2024 klo 15 mennessä.