Työpaikkailmoitus

Apulaisintendentti museopalveluihin

Haemme museopalveluihin apulaisintendenttiä

Työhön kuuluu hallinnolliset tehtävät, henkilöstöasioiden hoito ja sopimusohjausjärjestelmän seurantaa. Vakanssi kuuluu tukipalveluihin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista otetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä osaamista liittyen kunnalliseen hallintoon. Hyvät hallinnon järjestelmiin liittyvät tietotekniikan taidot ovat tarpeen.

Tehtävän hoidossa on eduksi museo- tai muu kulttuurialan tuntemus ja hyvä kielitaito.

Apulaisintendentin toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tehtävään haetaan sähköisesti KuntaRekry-palvelussa<https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/apulaisintendentti-tku00-44-8-19/>.

Hakuaika päättyy 18.2.2019 klo 15.

Lisätietoa antavat:

Intendentti Henna Ylänen puh. 040 146 1655 (torstai 7.2. klo 9-11 ja keskiviikko 13.2. 13-15)

Museopalvelujohtaja Olli Immonen , puh. 040 350 2782 (maanantaina 11.2 klo 12-16)

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.