Työpaikkailmoitus

Arkeologi Kainuun Museoon

Arkeologin tehtävä Kainuun Museossa 3.2.2020 alkaen

Kainuun Museo on Kajaanin kaupungin ylläpitämä museo, jonka opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt alueelliseksi vastuumuseoksi alueellisen museotoiminnan edistämistehtäviin ja alueellisiin kulttuuriympäristötehtäviin.

Tehtäväkuvaus:

Arkeologi vastaa alueellisten kulttuuriympäristötehtävien viranomaistehtävistä arkeologisen kulttuuriperinnön osalta, muun muassa neuvottelut, lausunnot ja tarkastukset. Lisäksi osallistuminen museon näyttely- ja yleisötyöhön.

Edellytämme:

Hakijalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto, jossa pääaineena arkeologia. Tehtävien hoito edellyttää ajokorttia.

Arvostamme:

Hakijalla tulee olla työtehtäviin liittyvää työkokemusta museoalalta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aktiivista otetta työhön, yhteistyökykyä, hyviä valokuvaus- ja tietotekniikkataitoja sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Muut tiedot:

Työ alkaa 3. helmikuuta tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävään valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydentilasta 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista.

Yleistä

Hakemukset pyydetään toimittamaan 27.12.2019 klo 14 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Organisaation kuvaus:

Museon kotisivut www.kainuunmuseo.fi

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa museonjohtaja Antti Mäkinen puh. 0447100450,