Työpaikkailmoitus

Asiakirjahallintaan ja arkistoalaan perehtynyt yliopisto-opettaja (osa-aikainen 80 %)

Itä-Suomen yliopisto hakee asiakirjahallintaan ja arkistoalaan perehtynyttä yliopisto-opettajaa (osa-aikainen 80 %) ajalle 1.8.2021-31.7.2022.

Historia- ja maantieteiden laitoksen asiakirjahallinnan ja arkistoalan maisteriohjelmassa suoritetaan 120 opintopisteen filosofian maisterin tai yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto. Yliopisto-opettajan tehtäviin kuuluvat maisteriohjelman opetuksen käytännön koordinointi sekä kursseilla annettava opetus, seminaarityöskentelyyn osallistuminen ja pro gradu -tutkielmien ohjaaminen yhdessä ohjelmasta vastaavan professorin kanssa. Lisäksi yliopisto-opettaja osallistuu opiskelijavalintaan sekä vastaa muista ohjelman kannalta tarpeellisista tehtävistä.

Tehtävä täytetään määräajalle 1.8.2021-31.7.2022 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden perusteena on toimen vakinaisen haltijan osa-aikainen tutkimusvapaa tehtävästä.

Lisätietoja ja ohjeet hakemiseen, katso https://www.uef.fi/fi/avoimet-tyopaikat.

Jätä hakemus viimeistään 15.6.2021 sähköisellä hakulomakkeella.

Jos et itse olisi tehtävästä kiinnostunut, mutta tiedät jonkun, jota tehtävä kiinnostaisi, voisitko ystävällisesti levittää tietoa ilmoituksesta eteenpäin. Kiitos!

Terveisin,

Pieter Dhondt

Historia- ja maantieteiden laitoksen johtaja