Työpaikkailmoitus

Auton ja tien museo Mobilia hakee määräaikaista suunnittelijaa MobiPotti-hankkeeseen

Auton ja tien museo Mobilia on Kangasalla sijaitseva tieliikenteen historian valtakunnallinen vastuumuseo, joka tallentaa ja esittää toimialan historiaa sekä toimii aktiivisessa vuorovaikutuksessa alan sekä muiden museoiden kanssa. Mobilia on suosittu elämyskohde, jonka näyttelyissä vierailee vuosittain noin 40 000 kävijää. Moderneissa tiloissamme Längelmäveden rannalla työskentelee vakituisesti 13 henkilöä. Museon taustalla on Mobilia säätiö.

MOBILIA ETSII MÄÄRÄAIKAISTA SUUNNITTELIJAA MOBIPOTTI-HANKKEESEEN AJALLE 1.9.-31.12.2022

Mobilia vie palvelut osaksi elinikäistä oppimista. MobiPotti-hankkeessa muotoillaan useita sähköisiä palveluita digitaalisen oppimisympäristön osaksi siten, että ne tuottavat todellista vuorovaikutusta, dokumentoitua uutta tietoa ja lisäävät ymmärrystä tieliikenteen kulttuuriperinnön vaalimisesta. Kyse ei ole vain oppikursseista, vaan käyttäjien omien oivallusten, tietojen ja omaksumiskyvyn arvostamisesta.

Oppimisympäristöksi on valittu suomalainen, alallaan uraauurtava Claned. Projektissa tuotetaan ja julkaistaan oppimisympäristöön neljä erilaista sisältökokonaisuutta sekä luodaan toimintatavat sisältöjen tuotannolle jatkossa.

Mobilia säätiö etsii hankkeen tiimiin innokasta ja aikaansaavaa projektisuunnittelijaa ajalle 1.9.-31.12.2022. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa asiantuntijoiden tuottamien sisältöjen toimittaminen oppimisympäristöön. Sisältöihin voi kuulua tekstien lisäksi animointeja sekä videointeja. Suunnittelija osallistuu myös hankkeen tukitoimintoihin.

Etsimällämme suunnittelijalla on erinomaiset kirjallisen viestinnän taidot. Hän työskentelee vaivattomasti Office-ympäristössä ja on avoin omaksumaan itselleen uusia sovelluksia ja prosesseja. Arvostamme kokemusta erilaisten sisältöjen tuottamisesta sekä kiinnostusta visuaalisuuteen. Hakijan kokemus kuvien ja videoiden käsittelyssä on myös eduksi. Toivomme suunnittelijalta myös erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia nopeissa tilanteissa.

Tarjoamme innostavan ja eteenpäin katsovan työyhteisön, jossa on erilaisia osaajia ja asiantuntijoita. Meillä opit varmasti uutta, mutta pääset hyödyntämään myös omia vahvuuksiasi.
Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa 1.9.2022 ja kestää 31.12.2022 asti. Museovirasto on myöntänyt hankkeelle ammatillisten museoiden innovatiivisten hankkeiden avustuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Anni Antila, , 040 900 6640.

Hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo toimitetaan PDF-muodossa 11.8.2022 kello 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen . Nimeä tiedostot omalla nimelläsi. Voit liittää mukaan myös lyhyen esittelyvideon.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun Mobiliaan keskiviikkona 17.8.2022.

Ystävällisin terveisin,

Heidi Rytky
Toimitusjohtaja
MOBILIA SÄÄTIÖ
+358 (0)40 900 6641

Mobilia luo väylän tiedosta tunteisiin