Työpaikkailmoitus

Digitaalisen tiedonhallinnan asiantuntijoita

Haemme digitaalisen tiedonhallinnan asiantuntijoita Mikkeliin perustettavaan Digitaalisen tiedonhallinnan tutkimus- ja kehittämiskeskukseen. Tutkimuskeskus perustetaan yhteistyössä Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Helsingin yliopiston Kansalliskirjaston Digitointi- ja konservointikeskuksen kanssa.

 

Haemme

2 TKI-asiantuntijaa Mikkelin ammattikorkeakouluun

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.7.2015–30.04.2017.

 

Lisätietoja antaa tutkimusjohtaja Noora Talsi p. 040 648 5020.

 

Haku päättyy 7.6.2015.

 

Alla tarkemmat kuvaukset paikoista:

 

TKI-asiantuntija, digitaalinen tiedonhallinta

 

TKI-asiantuntija vastaa tutkimus- ja kehittämistyöstä digitaalisten tiedonhallinnan alalla. Työtehtävät kohdentuvat seuraaville tutkimus- ja kehittämisaloille: tiedon koneellinen kerääminen, analysointi, luokittelu, rikastaminen ja profilointi. Tehtävässä painottuvat sidosryhmätoiminta ja verkostoituminen niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

 

Vaatimukset

Hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa, vähintään viiden vuoden työkokemusta tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä syvällistä asiantuntemusta digitaalisesta tiedonhallinnasta.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innovatiivisuutta, tavoitteellisuutta, tuoreita näkemyksiä digitaalisuudesta, hyviä ict-taitoja erityisesti digitaalisen tiedon käsittelyn ja hallinnan näkökulmasta sekä kykyä tehdä myös poikkitieteellistä yhteistyötä. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, kokemusta sidosryhmäyhteistyöstä sekä näyttöä julkaisutoiminnasta. Arvostamme kokemusta avoimen lähdekoodin toimintaympäristöstä. 

 

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja uutta luovan tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä.

 

Tehtävä täytetään 1.7.2015 alkaen, mikäli Digitaalisen tiedonhallinnan tutkimus- ja kehittämiskeskus saa myönteisen rahoituspäätöksen.

 

Hae: http://www.aditrorecruit.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=34689afb-6de6-421c-89db-3a70554b18a3

 

 

TKI-asiantuntija, sähköinen arkistointi

 

TKI-asiantuntija vastaa tutkimus- ja kehittämistyöstä sähköisen säilyttämisen alalla. Työtehtävät kohdentuvat migraatiotutkimukseen, pitkäaikaissäilyttämisen menetelmien kehittämiseen sekä pilvipalveluiden ja hajautettujen alustojen käyttöön ja riskienhallintaan.

 

Vaatimukset

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, riittävää työkokemusta tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä syvällistä asiantuntemusta sähköisestä arkistoinnista.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innovatiivisuutta, tavoitteellisuutta, tuoreita näkemyksiä digitaalisuudesta, hyvää infra-osaamista (tietoliikenne- ja palvelinympäristöt) sekä kykyä tehdä myös poikkitieteellistä yhteistyötä. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, kokemusta sidosryhmäyhteistyöstä sekä näyttöä julkaisutoiminnasta. Arvostamme kokemusta avoimen lähdekoodin toimintaympäristöstä.

 

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja uutta luovan tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä.

 

Tehtävä täytetään 1.7.2015 alkaen, mikäli Digitaalisen tiedonhallinnan tutkimus- ja kehittämiskeskus saa myönteisen rahoituspäätöksen.

 

Hae: http://www.aditrorecruit.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=a1785611-09fe-4b66-b436-e55f2ec26f8e