Työpaikkailmoitus

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen kokoelma-assistenttia

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA ? Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.?EMMA on Vuoden museo 2018.

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen?KOKOELMA-ASSISTENTTIA.

Etsimme kokoelmahallinnan asiantuntijaa, jolla on kiinnostusta museaalisten järjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Saatat olla urasi alussa, mutta seuraat aktiivisesti museoalan arkisto- ja kokoelmatoimintojen visioita ja haluat tehdä työtä kokoelmien saavutettavuuden edistämiseksi. EMMAssa saat työskennellä monipuolisten kokoelma-aineistojen hallinnoinnin ja koordinoinnin parissa. Työsi liittyy laajasti mm. nykytaiteen konseptiteoksista tekstiileihin tai taiteilija-arkistoihin.

Edellytämme erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisukykyä, ennakoivaa oma-aloitteisuutta, muutosjoustavuutta sekä paineensietokykyä. Toivomme sinulta ulospäin suuntautunutta, innostunutta ja yhteistyöhakuista työotetta. Sinulla on kyky ylläpitää yhteyksiä yhteistyötahoihin ja pystyt kouluttamaan muuta henkilöstöä kokoelmahallinnan järjestelmiin ja prosesseihin. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä pitkäjänteisyyttä asioiden loppuun viemiseen, mutta myös itsenäistä ja kriittistä ajattelua kehittämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta museotyöstä sekä tiedon ja aineistojen hallinnasta. Museaalisten aineistojen digitoinnin käytännöt ovat sinulle tuttuja ja olet innostunut digitaalisesta saavutettavuudesta. Kokemus kokoelmaprosesseihin liittyvistä tehtävistä ja projektin vetämisestä katsotaan eduksi. Edellytämme hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja sekä kielellistä tarkkuutta. Arvostamme kuvataide- ja muotoilukentän sisältöjen tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän energisessä ja kehittyvässä museossa sekä ikkunan kokoelmahallinnan tehtävissä kehittymiseen. Mikäli haluat olla mukana tekemässä yhdestä Suomen merkittävimmästä taidemuseosta vieläkin merkittävämpää, hae paikkaa ja täytä hakulomake https://emmamuseum.fi/yhteystiedot/avoimet-tyopaikat/ 3.6.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.5. klo 15-16 ja 27.5. klo 14-15 intendentti Henna Paunu puh. 043?824 6354

Ystävällisin terveisin,

Ida Oinonen
Hr- ja johdon assistentti

EMMA –  Espoo Museum of Modern Art
Ahertajantie 5, Espoo
PL 6661, 02070 Espoon kaupunki
P.O Box 6661, FI-02070 City of Espoo

+358 (0)447790268
<mailto:>
www.emmamuseum.fi<http://www.emma.museum/>