Työpaikkailmoitus

Esinekokoelmista vastaava amanuenssi Lapin maakuntamuseolle Arktikumiin Rovaniemelle

Rovaniemellä toimiva Lapin maakuntamuseo hakee esinekokoelmista vastaavaa amanuenssia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kokoelma-amanuenssi vastaa ensisijaisesti museon esinekokoelman kehittämisestä, hoidosta, säilytyksestä, luetteloinnista tietokantaan, tutkimuksesta ja asiakaspalvelutöistä. Hän kehittää museon kokoelmaohjelman käyttöä ja digitaalisia avoimia palveluja (esim. Finna.fi). Hän on myös mukana alueellisissa töissä liittyen kokoelma- ja nykydokumentointitoimintaan. Hän osallistuu myös museon näyttely- ja tapahtumatoimintaan.

Kokoelma-amanuenssin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkekoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan (museo- ja erityisesti esinekokoelmat) työkokemusta. Museologian ja / tai konservaattorin opinnot, tietojärjestelmien tuntemus, alueen historian tuntemus, monipuolinen kielitaito, yhteistyötaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn katsotaan eduksi. Ajokortti on työssä välttämätön.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Työavaimen nro on: 339298.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo,Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 24.2.2021 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemusten joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.