Työpaikkailmoitus

Hae oppaaksi maailmanperintökohteeseen kesäksi 2021!

Hae oppaaksi maailmanperintökohteeseen kesäksi 2021!

Petäjäveden vanha kirkko on yksi Suomen seitsemästä UNESCO:n maailmanperintökohteesta. Vanha kirkko lumoaa tuhannet kävijänsä ympäri maailman joka vuosi. Keskisuomalaisten talonpoikien vuosina 1763-1765 rakentama vanha kirkko kertoo pohjoismaisesta puukirkkoarkkitehtuurista ja on hirsirakentamisen taidonnäyte. Vanha kirkko on avoinna rajoitetusti toukokuussa koronapandemian salliessa sekä 1.6.-31.8. pääsääntöisesti joka päivä klo 10-18.

Oppaan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja vierailijoiden opastaminen sekä muut vanhan kirkon opaspalveluihin liittyvät tehtävät. Oppaiden työhön sisältyy myös kirkon somemarkkinointia ja verkkosivujen sekä verkkokaupan päivittämistä. Edellytämme oppailtamme täysi-ikäisyyttä.

Petäjäveden vanhassa kirkossa vierailee kesällä paljon kansainvälisiä vieraita koronapandemian salliessa, joten opas tarvitsee hyvää kielitaitoa. Toivomme lisäksi, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja oma-aloitteinen sekä esiintymistaitoinen. Työ edellyttää valmiutta työskennellä viikonloppuisin. Kokemus oppaan työstä ja somemarkkinoinnista sekä kiinnostus historiaan katsotaan eduksi. Huomaathan, että julkinen liikenne Jyväskylästä Petäjävedelle saattaa olla aikataulullisesti haastava kesän aikana.

Tarjoamme mahdollisuuden vahvistaa valmiuksiasi museotyöhön ja matkailukohteen markkinointiin kansainvälisessä ympäristössä osana innostavaa ja kehitysmielistä tiimiä. Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen <mailto:> 1.3.2021 mennessä.

Vuosittain Petäjäveden vanhassa kirkossa vierailee noin 14 000 ihmistä ja vieraita saapuu yli 60 maasta. Vanha kirkko kiinnostaa turistien ja kongressivieraiden ohella erityisesti arkkitehtiopiskelijoita. Jyväskylän seudun koululaiset ovat tulleet vuosien ajan kirkolle saamaan maailmanperintökasvatusta. Kirkko on oikeutetusti nostettu Alvar Aallon rakennusten rinnalle yhdeksi maakunnalliseksi suosikkikohteeksi. Tutustu Petäjäveden vanhaan kirkkoon somessa #petajavedenvanhakirkko #petajavesioldchurch

 

www-osoite: www.petajavedenvanhakirkko.fi<http://www.petajavedenvanhakirkko.fi>
Yhteystiedot: Hankepäällikkö Katriina Holm puh. 040-480 6396 Työpaikan osoite: Vanhankirkontie 9, 41900 Petäjävesi
Palkkaus: 1600?/kk
Työn luonne: kesätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa
Työaika: kokopäivätyö
Työn kesto: 1-3 kk
Haku päättyy: 1.3.2021 klo 23.59
Jätä hakemus: <mailto:>

Lue lisää: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10623397?searchPhrase=opas&locations=Pet%C3%A4j%C3%A4vesi&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1