Työpaikkailmoitus

John Nurmisen Säätiö etsii korkeakouluharjoittelijaa kulttuuriprojektiin

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Etsimme nyt joukkoomme korkeakouluharjoittelijaa merellisen Loki-palvelun kehityksen, koordinoinnin sekä viestinnän tehtävien pariin.

Loki on John Nurmisen Säätiön toteuttama, kaikille avoin ja maksuton merellinen verkkopalvelu. Vuonna 2016 lanseerattu Loki kokoaa kartalleen kansalaisten ja merellisten organisaatioiden jakamia tarinoita, museoiden kiinnostavimpia sisältöjä sekä parhaita retkikohdevinkkejä Suomen rannikoilta ja saaristosta.

Tarjoamme sinulle palkallisen harjoittelupaikan mukavassa työyhteisössä ja merkityksellisten tehtävien parissa. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia tuntemaan säätiön palkittua kulttuuri- ja julkaisutoimintaa sekä tuloksekkaita Itämeren pelastushankkeita.

Harjoitteluajankohta on 3.6.-30.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Maksamme tehtävästä harjoittelupalkkaa 1 300 e/kk. Emme edellytä opiskelupaikan harjoittelutukea. Viestintä- ja merikulttuuritiimimme tukevat sinua työssäsi.

Pääasialliset tehtävät

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu Loki-palvelun ylläpidon koordinointi ja yhteistyö kehittäjien kanssa (esim. teknisten ongelmien raportointi ja selvittäminen kehittäjätiimin avustuksella). Päivittäisiin tehtäviisi lukeutuu lisäksi Lokin sisällöntuotantoa ja monipuolista markkinointiviestintää sosiaalisessa mediassa. Toimenkuvaasi sisältyy mahdollisesti myös erilaisissa kilpailutuksissa ja selvitystöissä avustamista.

Loki-tehtävien ohella pääset avustamaan säätiön päivittäisessä viestinnässä, tapahtumien järjestämisessä sekä uuden digitaalisen kulttuuriprojektin käynnistämisessä.

Edellytämme

Haemme harjoittelijaa, jolla on korkeakouluopintoja tehtävään soveltuvalta alalta, kuten esimerkiksi informaatiotekniikan, markkinoinnin tai viestinnän alalta.

Edellytämme sinulta hyviä viestinnällisiä ja tietoteknisiä valmiuksia. Sinun ei tarvitse olla ohjelmoinnin superosaaja tai koodarikuningatar, mutta ymmärrys digitaalisen maailman perusasioista on tarpeen. Lisäksi toivomme näkemystä tulevaisuuden digitaalisen maailman haasteista ja mahdollisuuksista.

Käytät sujuvasti sosiaalista mediaa ja olet luova sisällön tuottaja sekä erinomainen kirjoittaja. Myös hyvä englannin kielen taito on välttämättömyys, sillä työskentelet verkon välityksellä kansainvälisen kehittäjätiimin kanssa.

Olet järjestelmällinen, tarkka ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Uskallat tarttua tehtäviin rohkean itsenäisesti, mutta nautit myös tiimissä työskentelystä.

Luemme eduksi työkokemuksen viestinnän ja digitaalisen kehityshankkeiden parista. Plussaa saat myös taittamisen, videoeditoinnin tai kuvankäsittelyn hallitsemisesta. Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos merellinen kulttuuri on sydäntäsi lähellä!

Tule mukaan tiimiimme

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.5.2019 mennessä myynti- ja markkinointipäällikkö Anne Mäkijärvelle osoitteeseen anne.makijarvi (at) jnfoundation.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”harjoittelupaikka 2019”.

Lisätiedot ja yhteydenotot
13.5. klo 10.00-11.00 ja 15.5 klo 9.00-10.00
Anne Mäkijärvi, Myynti- ja markkinointipäällikkö, Loki-hankkeen projektipäällikkö
anne.makijarvi (at) jnfoundation.fi
puh. +358 (0)40 553 5835

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. www.johnnurmisensaatio.fi