Työpaikkailmoitus

J@rgonian toimituskuntaan etsitään uusia jäseniä

J@rgonia on vuonna 2003 perustettu vapaan saatavuuden verkkojulkaisu, joka on tarkoitettu kulttuureja, historiaa ja perinnettä tutkivien tohtoreiden ja jatko-opiskelijoiden julkaisukanavaksi. Se ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja siinä julkaistaan vertaisarvioituja artikkeleita, kirja-arvioita, väitöskirjojen lektioita ja seminaariraportteja. Julkaisu on TSV:n julkaisufoorumin luokassa 1. J@rgoniaa julkaisee Jyväskylän yliopiston Historian ja etnologian laitoksen tutkijat ry.

Toimittajan tehtäväkenttä muotoutuu vastuunjaolla muun toimituskunnan kanssa. Toimitustyö sisältää abstraktien ja niiden pohjalta tehtyjen artikkeleiden kommentointia, vertaisarvioijien valintaa, artikkelien, kirja-arvioiden ja muun sisällön toimittamista julkaisukuntoon sekä julkaisun markkinointia tieteenalojen eri verkostoissa.

Toimittajalta edellytetään jatko-opinto-oikeutta yliopistoon, hyvää suomen kielen taitoa, valmiutta toimittaa myös englanninkielisiä tekstejä, yhteistyökykyä sekä sitoutumista toimituskuntatyöhön vähintään vuodeksi, mieluiten useammaksi. Toimittajan tehtävä on luottamustehtävä, josta ei makseta palkkiota. J@rgonia tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden hankkia tärkeää kokemusta tieteellisen julkaisun toimitustyöstä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus (1 liuska) ja ansioluettelo J@rgonian päätoimittajalle Konsta Kajanderille (konsta.p.a.kajander [a] jyu.fi) ke 15.7.2015 klo 22:00 mennessä. Hakijat saavat tiedon valinnasta kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä ja uusi toimituskunta aloittaa työnsä 1.8.2015

Lisätietoja Konsta Kajander (konsta.p.a.kajander [a] jyu.fi)

http://research.jyu.fi/jargonia/

https://www.facebook.com/JargoniaJournal/