Työpaikkailmoitus

Kesäoppaita Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseoon

Kesäoppaita Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseoon
 
Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo Seinäjoella hakee viittä (5) määräaikaista kesäopasta kesäkaudelle 2015. Työntekijät sijoittuvat maakuntamuseon kahteen eri toimipisteeseen. Suojeluskunta- ja Lotta Svärd –museoon palkataan kaksi ja Törnävän museoalueelle kolme työntekijää kahden ja puolen kuukauden jaksoihin aloitusajankohtina 1.6.2015 (2 työntekijää) tai 1.7.2015 (3 työntekijää).
 
Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu museon avoinnapito ja valvonta, opastukset eri kielillä, museokaupan hoitaminen ja tilaisuuksien järjestämiseen osallistuminen. Päivittäisten yleisöopastusten lisäksi on tilausopastuksia. Kesätyöntekijät osallistuvat myös museon perustehtäviin, kesällä 2015 keskitytään mm. museoaineistojen luettelointiin WebMusketti-tietojärjestelmään.
 
Museoalan, historian, kulttuurihistorian ja kansatieteen opiskelu, sekä luettelointikokemus ja WebMusketti-tuntemus luetaan eduksi. Odotamme kesätyöntekijältä opastuksissa tarvittavaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
 
Törnävän museoalue ja Suojeluskunta ja Lotta Svärd museo ovat auki tiistaista sunnuntaihin 5-7 tuntia päivässä. Museokäynnit ovat mahdollisia myös aukioloaikojen ulkopuolella.
 
Työaika on 36,25 tuntia viikossa, ja se sisältää viikonlopputöitä. Työstä maksetaan kunta-alan vähimmäispalkka (+ viikonloppulisät).
 
 
Hakemukset tehdään sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta. Museon kesätyöpaikka löytyy työavaimella nro 76387. Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit aloittaa työt. Hakuaika päättyy sunnuntaina 22.3.2015.
 
Lisätietoja antaa museotoimenjohtaja Susanna Tyrväinen, p. (06) 416 2643, 044 7541 653, .