Työpaikkailmoitus

Kesätyöpaikat Kotkaniemen kotimuseossa

Presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseoon Luumäelle haetaan museo-oppaita kaudelle 2019.

Kotkaniemi avautui yleisölle kesällä 2018 uudelleen, kahden vuoden tauon jälkeen täysin peruskorjattuna ja Kotkaniemi-säätiön hallinnoimana museona. Kotkaniemen omistaa valtio eli Senaatti-kiinteistöt, Museovirasto toimii paikassa vuokralaisena ja Kotkaniemi-säätiö on vastuussa paikan museotoiminnasta ja avoinna pidosta.

Kotkaniemi-säätiö hakee 1-2 täysiaikaista sekä 1-2 osa-aikaista kesätyöntekijää noin 4 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin.

Kotimuseo on säännöllisesti auki yleisölle kesäkaudella 10.5.2019?15.9.2019. Työtehtäviin kuuluu yleisöopastuksia, asiakaspalvelua ja museokaupan / lipunmyynnin / ryhmävarausten hoitoa sekä myyntiä ja tilojen siivoamista. Oppaat osallistuvat monipuolisesti museon tehtäviin.

Työt edellyttävät oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti, joustavuutta, hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa sekä kiinnostuneisuutta aiheeseen. Historian ja matkailualojen osaaminen sekä kielitaito katsotaan hakijoille eduksi. Työaika täysiaikaisilla 25-35 h/ vko, osa-aikaisilla 15-35 h/vko.

 

Palkka 11,5 e / h + viikonloppu- ja iltatyölisät.

Lisätietoja tehtävistä:

info(at)kotkaniemi.fi

puh. 040 522 7553

www.kotkaniemi.fi

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille kirjallinen hakemus ja CV to 21.2.

mennessä sähköpostitse osoitteeseen: info(at)kotkaniemi.fi