Työpaikkailmoitus

Lapuan kaupunki hakee määräaikaista hanketyöntekijää

Lapuan kaupungin museot hakee hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.-1.12.2019.

Lapuan kaupungin museot etsii projektityöntekijää 3D-skannaushankkeen toteuttamiseen. Hanke kuuluu Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella tukemiin hankkeisiin.

Hankkeessa on tavoitteena toteuttaa Lapuan kaupungin museoihin kuuluvan Lapuan Patruunatehtaan museon esineistön 3D-skannausta, skannatun aineiston jatkotyöstämistä sekä uusien näyttelyratkaisujen suunnittelua ja valmistelua. Hankkeen myötä aloitetaan myös Patruunatehtaan museon näyttelyuudistuksen valmistelu. Hankkeessa on jo ehditty valmistella toteutuksen ratkaisuja sekä ohjeistuksia, joiden avulla projektityöntekijä perehtyä ja aloittaa skannauksen muine toimenpiteineen. Projektityöntekijällä on mahdollisuus suunnitella ja valmistella aineiston käyttöratkaisuja sekä tulevia näyttelysisältöjä hankkeen puitteissa.

Lapuan kaupungin museoiden kaikki yksiköt toimivat Lapualla Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa. Kulttuurikeskus Vanha Paukku ja Lapuan kaupungin museot ovat innovatiivinen työympäristö, jonka henkilökunta työskentelee joustavasti ja laaja-alaisesti kulttuurin kentällä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, hyvät edellytykset omaan ammatilliseen kehittymiseen ja mukavan työyhteisön.

Hanketyöntekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa museoalan koulutusta sekä ajantasaiset it-taidot. Eduksi katsotaan tutkinto kulttuuriperintöaineista, kokemus digitoinnin ja digitaalisen kulttuuriperinnön parissa työskentelystä.

Työaika n. 2 kk, työn aloittamis- ja päättämisajankohdasta voidaan sopia.

 

Lisätietoja:

21.8.2019 saakka intendentti Sakari Hanhimäki puh 044 438 4580,

22.8.2019 alkaen kulttuuripäällikkö Susanna Oversteyns puh 044 438 4510,

 

Hakemukset Kuntarekryn kautta:

www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hanketyontekija-museo-245981/?r=4