Työpaikkailmoitus

Lönnströmin museot etsii uutta johtajaa

Lönnströmin taidemuseo on raumalainen säätiö, jonka tarkoituksena on kuvataiteen edistäminen. Säätiö ylläpitää kahta museota. Lönnströmin taidemuseo järjestää nykytaiteen projekteja tiiviissä yhteistyössä taiteilijan tai taiteilijaryhmän kanssa. Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseo esittelee raumalaisen tehtailijapariskunnan edustuskotia ja taidekokoelmaa.

Nykyisen museonjohtajan siirtyessä Alajärven kaupungin museotoimenjohtajaksi etsimme Lönnströmin museoille uutta johtajaa.

Etsimämme johtaja on innovatiivinen, yhteistyökykyinen ja motivoitunut vastaamaan museotoiminnan moninaisiin haasteisiin. Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johtamistaitoa ja riittävää perehtyneisyyttä museoiden toimialaan ja tehtäviin. Lisäksi toivomme hakijalta nykytaiteen ja kuvataidekentän tuntemusta sekä perehtyneisyyttä taidehistoriaan. Arvostamme kokemusta taloushallinnosta, viestinnästä ja esimiestyöskentelystä.

Tarjoamme itsenäisen ja kiinnostavan tehtävän Lönnströmin museoiden toiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa yhdessä pienen mutta osaavan henkilökunnan kanssa.

Tehtävä alkaa 1.1.2021 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen pyydetään lähettämään 9.11.2020 mennessä Säätiön hallituksen asiamiehelle osoitteeseen: 

Lisätietoja antavat:
hallituksen puheenjohtaja Teea Hyytiä 040 831 2758
asiamies Riitta Numminen 040 551 8020