Työpaikkailmoitus

Määräaikainen kokoelma-assistentti Teatterimuseoon

Teatterimuseo on Helsingissä sijaitseva valtakunnallinen erikoismuseo, jolla on laajat esine- ja arkistokokoelmat. Museon näyttelyt sijaitsevat Kaapelitehtaalla ja kokoelmien säilytystilat Vallilassa.

Teatterimuseo etsii määräaikaista kokoelma-assistenttia ajalle 1.10.2019–31.5.2020.

Kokoelma-assistentin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat järjestely- ja luettelointityöt esine- ja arkistokokoelmien parissa amanuenssin tai arkistonhoitajan ohjauksessa. Kokoelma-assistentti osallistuu museon tallennusprojekteihin ja mahdollisiin nykydokumentointiprojekteihin. Kokoelma-assistentti tekee tarvittaessa myös muita kokoelmien hoitoon tai näyttelytyöhön liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto museoaineissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, järjestelmällisyyttä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Aikaisempi kokemus museotyöstä ja digitaalisesta kokoelma- ja luettelointityöstä on eduksi. Eduksi katsotaan myös valokuvaus- ja videoimistaito. Arvostamme kiinnostusta esittäviin taiteisiin.

Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät yksityisiä museoita koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 37,5 h viikossa (sis. 30 min. ruokatauko/pv). Työ on kokopäiväistä ja siihen sisältyy ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Aloitus 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät sijoittuvat pääosin Vallilan toimitiloihin Kuortaneenkadulle, mutta museon valtakunnallisuuden vuoksi työhön voi sisältyä matkustamista ajoittain.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 1.9.2019 mennessä osoitteeseen: Teatterimuseo, Kuortaneenkatu 3 C, 00520 Helsinki tai sähköpostitse . Kuoreen tai viestin otsikkokenttään tunnus ”Kokoelma-assistentti”.

 

Lisätietoja antavat:

Työhön liittyen: Amanuenssi Sanna Brander, puh. 040-1922 307

Palkkaan liittyen (19.8. jälkeen): Projektipäällikkö Meri Eerola, puh. 040-1922 303