Työpaikkailmoitus

Määräaikainen kuraattorin sijainen Amos Rexiin

Etsimme määräaikaista kuraattorin sijaista ajalle 1.3.2021-30.9.2022

Amos Rex on taiteen ja kaupunkikulttuurin kohtaamispaikka, jonka ytimessä ovat kunnianhimoiset ja yllättävät näyttelyt. Haemme nyt Näyttelyt ja Kokoelmat -yksikköömme määräaikaista kuraattorin sijaista ajalle 1.3.2021-30.9.2022.

Kuraattorina osallistut Amos Rexin kotimaisten ja kansainvälisten näyttelyiden sisältöjen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi monipuoliset tuotannolliset tehtävät, osallistuminen näyttelyarkkitehtuurin suunnitteluun sekä näyttelyiden käytännön toteutus yhdessä näyttelytyöryhmän kanssa. Työ on moniammatillista yhteistyötä Amos Rexin henkilökunnan ja taiteilijoiden kanssa.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta laajoista näyttelytuotannoista sekä projektityöskentelystä. Lisäksi vaaditaan vahvaa nykytaiteen sisältöjen ja toimintakentän tuntemusta kotimaassa ja kansainvälisesti sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja muiden kielien taito lasketaan eduksi. Työotteesi on oma-aloitteinen ja ymmärrät viestinnän sekä yhteistyön arvon.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä, mahdollisuuden päästä tekemään näyttelyitä osana haasteita pelkäämätöntä tiimiämme, sekä avoimen ja innostavan työyhteisön.

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi 8.1.2021 klo 12 mennessä osoitteeseen .