Työpaikkailmoitus

Määräaikainen museolehtori Nelimarkka-museoon

Alajärven sivistyspalvelut julistaa haettavaksi Nelimarkka-museossa

Määräaikaisen MUSEOLEHTORIN VIRAN ajalle 1.10. – 31.12.2021

Alajärven kaupungissa toimiva Nelimarkka-museo on Etelä-Pohjanmaan taiteen alueellinen vastuumuseo ja kuuluu Alajärven sivistyslautakunnan alaisuuteen.

Museolehtori vastaa Nelimarkka-museon yleisötyöstä, kuten opastuksista ja työpajoista. Tehtäviin kuuluu lisäksi museon asiakaspalvelua, tiedotukseen ja viestintään osallistumista sekä näyttely- ja tapahtumatuotantoon osallistumista.

Museolehtorin sijaiselta edellytetään tutkintoa taidehistorian tai taidekasvatuksen alalta tai alojen loppusuoralla olevia opintoja. Aiempi kokemus taidemuseotyöstä ja yleisöpalvelutehtävistä on hyödyksi tehtävän hoidossa.

Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa, hyviä ICT-taitoja, oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta viikonlopputyöhön. Toivomme, että hakija suhtautuu joustavasti vaihteleviin tehtäviin, osaa järjestellä työnsä omatoimisesti, on aktiivinen työyhteisön jäsen eikä kaihda myöskään rutiinitehtäviä. Lisäksi arvostamme viestintäosaamista, taiteen tuntemusta ja kiinnostusta museon toimialaan.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Työpaikkamme on savuton.

Hakemus tulee jättää 29.9.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 ALAJÄRVI. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Lisätietoja:
Museotoimenjohtaja Elina Alkio p. 044-2970 489,
Sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto p. 044-2970 228,