Työpaikkailmoitus

Määräaikainen näyttelytutkija museokeskus Vapriikkiin

Etsimme Vapriikin näyttelyihin tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.10.2021 – 30.4.2022.

Tutkija työskentelee Tampereen historiallisten museoiden näyttely-yksikössä museokeskus Vapriikissa. Tutkijan toimi on määräaikainen ja keskittyy erityisesti Tampereen populaarimusiikkihistoria-aiheisen näyttelyprojektin (ns. Manserock-näyttely) käynnistämiseen ja eteenpäin viemiseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, jossa on mukana esimerkiksi historian tai museologian opintoja sekä aiempaa työkokemusta suurten museonäyttelyiden koordinoimisesta. Kokemus kokoelmatutkijan työstä katsotaan eduksi, kuten myös Tampereen seudun populaarimusiikin aihepiirin tuntemus. Tehtävän suorittaminen vaatii erittäin hyvää paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja harkintaan sekä valmiutta verkostoitua nopeasti laajan yhteistyöjoukon kanssa. Arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa, neuvottelu- ja muita sosiaalisia taitoja sekä monipuolisia tieto- ja viestintäteknologiaosaamista. Tehtävään vaaditaan voimassaoleva B-ajokortti.

Työsuhde alkaa 4.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Toimi on määräaikainen.

 

Hakeminen:

Hakuaika päättyy 22.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184,