Työpaikkailmoitus

Maatalousmuseo Sarka hakee amanuenssin sijaista

Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva valtakunnallinen maatalousalan erikoismuseo, joka avattiin kesällä 2005. Museolla vierailee vuosittain lähes 80 000 henkilöä. Museolla on kolme pysyvää näyttelyä Maatalouden aika, Ennen koneita ja Konenäyttely sekä vaihtuvia näyttelyitä. Museolla on kahdeksan vakinaista työntekijää.

Amanuenssimme jäädessä tutkimusvapaalle museo hakee määräaikaiseen työsuhteeseen amanuenssia ajalle 1.9.2019–30.4.2020.

Amanuenssi

– seuraa museoalan yleistä kehitystä ja osallistuu museon kehittämiseen

– osallistuu museon kokoelmatyöhön, erityisesti valokuva- ja arkistokokoelmat

– kehittää maatalousalan museoiden yhteistyötä ja koordinoi Museoraitti-verkostoa

– vastaa museon julkaisutoiminnasta

– pitää opastuksia, luentoja ja työpajoja

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, parhaimmat valmiudet tehtävään antaa humanistisen alan tutkinto, jossa on opintoja museo- ja historia-aineista. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomalaisen maatalouden ja sen historian tuntemusta. Arvostamme laajaa museoalan tuntemusta ja kokemusta museon kokoelmatyöstä, asiakastyöstä sekä hanketyöskentelystä. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyisyyttä.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata hakijan pätevyyden ja erityisosaamisen mukaan.  Palkka on hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä riippuen 2 400 –2 700 euroa/kk. Lisäksi tehtävään kuuluu ruokaetu.

Museolla on samaan aikaan auki näyttelyamanuenssin sijaisuus ajalle 12.8.2019–22.5.2020. Sama hakija voi hakea molempiin tehtäviin. Kumpaakin tehtävää on haettava erillisellä hakemuksella.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään osoitteeseen Tehtävän haku päättyy 2.7.2019 klo 24.00.

Lisätiedot: 18.6.–20.6. ja 1.7.–2.7. museonjohtaja Sami Louekari, , p. 050 5305887.