Muut ilmoitukset

Muistitietotutkijoiden verkosto rekisteröityi yhdistykseksi

Vuodesta 2005 lähtien toiminut Muistitietotutkijoiden verkosto FOHN rekisteröityi hiljattain yhdistykseksi. FOHN ry:n tarkoituksena on monitieteisen muistitietotutkimuksen edistäminen ja tukeminen Suomessa ja kansainvälisesti. Se järjestää konferensseja, symposiumeja ja esitelmätilaisuuksia sekä harjoittaa tutkimus-, tiedotus-, koulutus- ja julkaisutoimintaa. FOHN tekee myös yhteistyötä muiden järjestöjen, toimijoiden ja yhteisöjen kanssa. FOHN tunnetaan erityisesti sen järjestämistä kansainvälisistä symposiumeista, joista seuraava, kaikkiaan kahdeksas symposiumi on suunniteltu järjestettäväksi loppuvuodesta 2022.
FOHN ry kutsuu jäsenikseen ja toimintaansa mukaan kaikkia muistitietotutkimuksesta kiinnostuneita. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä löytyy FOHN:in nettisivuilta: https://www.finlit.fi/fi/tutkimus/tutkimusverkostot/muistitietotutkijoiden-verkosto-fohn#.YEZXAS0RrfY .

Tiedotamme toiminnastamme FOHN:in Facebook-tilillä:
https://www.facebook.com/finnishoralhistorynetwork

Sekä Twitter-tilillä:

Jäsenilleen FOHN lähettää kaksi kertaa vuodessa uutiskirjeen. Kokoamme siihen FOHN:in toiminnasta kertovia uutisia sekä kerromme tulevista tapahtumista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan FOHN:in toimintaan!
Ystävällisin terveisin,
Ulla Savolainen ja FOHN ry:n hallitus