Työpaikkailmoitus

Museoamanuenssi Muumimuseoon

KULTTUURI- JA VAPAA-AIKAPALVELUT/TAMPEREEN TAIDEMUSEO

Tampereen taidemuseon alainen Muumimuseo avautui Tampere-talon uusissa tiloissa kesällä 2017 ja on yksi Suomen suosituimmista museoista. Museossa esitellään Tove Janssonin alkuperäisiä muumikirjojen kuvituksia ja muuta materiaalia.

Haemme joukkoomme asialle intohimoisesti omistautuvaa alan ammattilaista,

MUSEOAMANUENSSIA 1-057-19

jolle kuvan ja sanan yhdistäminen ja Tove Janssonin tuotannosta kertominen on luontevaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on filosofian maisterin tutkinto ja taidehistorian pääaineopinnot. Katsomme eduksi kirjankuvitustaiteen ja kirjallisuuden tuntemuksen, kirjallisuustieteen opinnot ja erityisesti Tove Janssonin tuotantoon perehtyneisyyden, museologian opinnot, museoalan aikaisemman työkokemuksen, hyvän suullisen ja kirjallisen ilmaisun suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä nykyaikaiset some-taidot. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tottumusta esiintymiseen ja sujuvaa ulosantia. Muumimuseon amanuenssi työskentelee taidemuseon kokoelmapäällikön alaisuudessa. Työpisteet sijaitsevat sekä Museoiden kokoelmakeskuksessa että Muumimuseon tiloissa Tampere-talossa. Työhön sisältyy myös matkustamista. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Taina Myllyharju, puh. 040 801 6665 tai sähköpostitse .

Hakuaika päättyy 22.2.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ ja

lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakukoodi 1-057-19