Työpaikkailmoitus

Museoassistentti Salon taidemuseoon

Salon taidemuseo Veturitalli on laadukkaita kuvataidesisältöjä tarjoava ammatillisesti hoidettu taidemuseo, jonka päälinjana on toimia paitsi paikallisen kuvataiteen näyteikkunana myös tuottaa valtakunnallisesti merkittäviä näyttelykokonaisuuksia sekä esittää kotimaista ja kansainvälistä kiinnostavaa valokuvataidetta.

Haemme joukkoomme nyt MUSEOASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.
Tehtävä täytetään vakituisesti 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Museoassistentti työskentelee yleisötyötehtävissä, vastaa museon auki pidosta, asiakaspalvelu- ja opastustehtävistä sekä tuottaa tapahtumia ja muuta yleisötyön ohjelmaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Museoassistentti avustaa myös teknisesti näyttelyiden ripustuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva AMK tutkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto.

Meillä pääset käyttämään kykyjäsi monipuolisesti! Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kiinnostusta museoalaan, kuvataiteisiin ja taidehistoriaan. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakasystävällisyyttä sekä avointa ja aktiivista työasennetta. Osaamisen tapahtumatuotannon ja markkinoinnin parissa luemme eduksi. Arvostamme laajaa kielitaitoa sekä organisointi- ja ideointikykyäsi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työn peruspalkka on 2160 eur/kk. Palkka maksetaan kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaan ja työaika on 36,25 h/viikko. Salon kaupungissa maksetaan myös henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa lisää. Työ sisältää viikonloppu- ja iltatyötä.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.
Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Hakuaika päättyy 17.9.2021 klo 12.00:  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoassistentti-381478-1/
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Museoassistentti. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Pieni mutta pippurinen työyhteisömme on osaava ja innostunut, tule mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Susanna Luojus, puh. 044 778 4900,
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön