Työpaikkailmoitus

Museojohtaja Suomalaisen kirjan museo

Suomen kirjainstituutin säätiö sr hallinnoi Suomalaisen kirjan museo Pukstaavia, Sastamalan seudun museota ja Suomen Kirjainstituuttia. Säätiön ja sen yksiköiden kotipaikka on Sastamalassa, Suomen kirjapääkaupungissa.

Haemme museonjohtajaa, joka vastaa museoiden ja kirjainstituutin johtamisen lisäksi säätiön asiamiehen tehtävistä.

Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää museoalan kokemusta. Sinulla on johtajakokemusta ja näkemystä kehittää yksiköiden toimintaa eteenpäin. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja omaat positiivisen ja avoimen otteen työhön. Arvostamme hakijalta kirjallisuuden ja kirjallisen kentän tuntemusta, toimivia verkostoja sekä hallinnollisia taitoja.

Työsuhde on vakituinen. Koeaika 6 kk. Paikka täytetään 1.5.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen (kokonaistyöaika) sekä ansioluettelo osoitetaan säätiön hallitukselle ja toimitetaan joko postitse tai sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen: Marja Hänninen-Tolvi, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala tai . Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 3.3.2017.

Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa puhelinnumeroineen.

Lisätietoa:

▪ Säätiön hallituksen pj. Annamari Arrakoski-Engardt 0400 477 878
▪ Vt. johtaja Marja Hänninen-Tolvi
▪ Pukstaavista www.pukstaavi.fi. Olemme myös FacebookissaTwitterissäInstagramissa sekä YouTubessa.
▪ Sastamalan seudun museosta www.sastamalanmuseo.sastamala.fi. Olemme myös Facebookissa.