Työpaikkailmoitus

Museokortti etsii mediakoordinaattoria

Töitä tarjolla: Museokortti etsii mediakoordinaattoria

Nyt on tilaisuus päästä rakentamaan Suomen kiinnostavinta kulttuurituotetta.

Etsimme innokasta tekijää, joka saa Museokortin näkymään ja kuulumaan suurelle yleisölle. Mediakoordinaattorin tehtävänä on vahvistaa myönteistä museomielikuvaa ja kannustaa ihmisiä vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle.

Mediakoordinaattori tuottaa sujuvaa sisältöä eri alustoille, ruokkii keskustelua, lietsoo kampanjanäkyvyyttä ja vastaa asiakkaiden kommentteihin. Hän osallistuu Museokortin digipalvelujen kehittämiseen ja markkinoinnin suunnitteluun. Käytännössä mediakoordinaattorin arki koostuu some-kanavien hoitamisesta, sisältömarkkinoinnista, asiakasviestinnästä, tiedottamisesta, ideoinnista ja yllättäviinkin tilanteisiin reagoimisesta.

Oletko sinä uusi mediakoordinaattorimme?

  *   Toivomme sinulta nopeita hoksottimia, vahvaa sosiaalista pelisilmää ja huumorintajua.
  *   Olet sujuva ja ripeä viestijä, joka pärjää millä tahansa digialustalla. Saat ihmiset innostumaan. Instagram, Facebook ynnä muut ovat kiinteä osa arkeasi, sillä sinähän olet live-tilassa 24/7.
  *   Hallitset verbaaliset ja visuaaliset viestintätavat monipuolisesti. Kokemus markkinoinnista, journalistisen sisällön tuottamisesta ja liikkuvasta kuvasta ei ole ainakaan pahitteeksi. Sisältömarkkinoinnin keinot ovat sinulle tuttuja ja verkkokauppakin kiinnostaa.
  *   Edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja ja kykyä oma-aloitteiseen, vastuulliseen työskentelyyn sekä vahvaa valmiutta digitaalisten järjestelmien ja ohjelmistojen kanssa toimimiseen.
  *   Ymmärrät kulttuurialaa ja museot kuuluvat elämääsi. Siedät myös rutiineita. Kielitaitokin on plussaa.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan Suomen kiinnostavinta kulttuurituotetta Museokorttia mukavassa, start up -henkisessä työyhteisössä. Työsuhde Suomen museoliitto ry:n omistaman FMA Creations Oy:n palveluksessa on määräaikainen (1.5.2018 saakka) eli joulu- ja kevätsesonkien ajan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 14. syyskuuta otsikolla ”MEDIAKOORDINAATTORIKSI” osoitteeseen tiedostot ( a ) museot.fi. Työnäytteitä voit liittää mukaan linkkeinä tai pdf-tiedostoina. Kokopäiväinen työ alkaa viimeistään 1. marraskuuta tai mahdollisimman pian. FMA Creations Oy:n toimitilat sijaitsevat Fredrikinkadulla Helsingin keskustassa.

Museokortti on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä tuote, joka tuli markkinoille toukokuussa 2015. Vuoden voimassaolevaa 250 museon yhteislippua käyttää yli 120 000 suomalaista.