Työpaikkailmoitus

Museonjohtaja Savonlinnaan

Kulttuurikaupunki Savonlinna hakee

MUSEONJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Savonlinnan maakuntamuseo on Etelä-Savon kulttuurihistoriallinen keskusmuseo, jonka toimialueena on Etelä-Savon maakunta. Olavinlinnan lähellä Riihisaaressa sijaitseva museo on keskittynyt Saimaan kulttuurihistorian ja erityisesti Saimaan sisävesiliikenteen historian tallentamiseen ja esittelemiseen.

Maakuntamuseo ja Metsähallitus toimivat yhteistyössä Riihisaaren kehittämiseksi Saimaan luontoon ja kulttuuriin erikoistuneeksi matkailukohteeksi. Riihisaaressa on myös Savonlinnan seudun matkailu- ja retkeilyinfo.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja tehtävän edellyttämä riittävä perehtyneisyys museon edustamaan toimialaan ja tehtäviin sekä museoalan työkokemus.

Arvostamme hyviä yhteyksiä museo- ja matkailualan toimijoihin, yhteistyökykyä, innovatiivisuutta ja kehittämisotetta. Toimiminen erilaisissa verkostoissa ja tilaisuuksissa on sinulle luontevaa sekä suomen että englannin kielellä. Arvostamme myös venäjän kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat:

Kulttuurijohtaja Outi Rantasuo, puh. 044 417 4400

Sivistystoimenjohtaja Tuija Kauppinen, puh. 044 417 4202

Arkeologitutkija, museonjohtajan sijainen Martti Koponen, puh. 044 417 4462

Sähköpostitse

Hakuaika päättyy 17.5.2019 klo 16.00. Hakemus, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Suora linkki hakuilmoitukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museonjohtaja-230760/?r=2