Työpaikkailmoitus

Museovirkailija Nurmijärven museo

Nurmijärven museolle haetaan museovirkailijaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.4.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.
 
Nurmijärven museo on kunnallinen kulttuurihistoriallinen museo. Museon kokoelmiin kuuluu noin 7 000 esinettä ja 15 000 valokuvaa. Näyttelykohteita ovat Aleksis Kiven syntymäkoti, Taaborinvuoren museot, Nukarin koulumuseo sekä vaihtuvat näyttelyt.
 
Museovirkailijan työhön sisältyy monipuolisesti museon työtehtäviä. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu kokoelmien digitointia ja järjestelyä, markkinointiin, asiakaspalveluun ja museoiden avoinnapitoon liittyviä töitä ja opastuksia sekä museokaupan ja kahvilan hoidosta vastaaminen. Työhön sisältyy kesäaikana viikonloppu- ja iltatöitä.
 
Kelpoisuusvaatimus on alempi korkeakoulututkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää yhteistyökykyä, sujuvaa asiakaspalvelu- ja viestintätaitoa sekä historian ja museoalan tuntemusta.
 
Arvostamme työtehtäviin liittyvää aiempaa työkokemusta sekä sujuvia tietotekniikkataitoja.
 
Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.
 
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä sovelletaan 4 kk koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Leena Koskela puh. 040 317 2507 sähköposti
 
Hakuaika päättyy 10.2.2016 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.