Työpaikkailmoitus

Opas Verlaan museokaudelle 2020

Idyllinen maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas sijaitsee Pohjois-Kymenlaaksossa, noin 30 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Verla avattiin Suomen ensimmäisenä tehdasmuseona 1972 ja UNESCOn maailmanperintöluetteloon se hyväksyttiin 1996. Kohteen omistaja ja ylläpitäjä on UPM-Kymmene Oyj.

Haemme nyt UPM Verlan tehdasmuseon toimeksiannosta kielitaitoisia oppaita museokaudelle 2020.

Työtehtäviisi kuuluu tehdasmuseon yleisöopastusten lisäksi asiakaspalvelu ja museokaupan hoito. Opas osallistuu myös museon muihin avustaviin tehtäviin. Edellytämme oma-aloitteisuutta sekä hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa. Reipas ja iloinen asenne auttaa tässä työssä.

Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten oppailta edellytetään erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa. Muu kielitaito, erityisesti venäjä, ruotsi, saksa, ranska ja italia, katsotaan hakijalle eduksi.

Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisesti arkisin. Työsuhteiden pituus on 2-5 kuukautta. Majoituksen järjestämisessä pyritään avustamaan tarvittaessa.

Lähetäthän hakemuksesi cv-liitteineen www.adecco.fi kautta tai sähköpostilla osoitteeseen .

Haethan tehtävään pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakuaika päättyy 2.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Suvi Blomqvist p. 040 635 7679 tai .