Työpaikkailmoitus

Oppaita Verlan tehdasmuseoon

Haem­me kie­li­tai­toi­sia op­pai­ta museo­kau­del­le 2019

Maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas sijaitsee Pohjois-Kymenlaaksossa, noin 30 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Vanha puuhiomo ja pahvitehdas avattiin maamme ensimmäisenä tehdasmuseona vuonna 1972, ja UNESCOn maailmanperintökohteeksi se hyväksyttiin 1996. Kohteen omistaja ja ylläpitäjä on UPM-Kymmene Oyj.

Etsimme iloisia ja reippaita asiakaspalvelijoita 2-5 kuukauden pituisiin työsuhteisiin touko- syyskuun välille. Työtehtäviin kuuluu tehdasmuseon yleisöopastusten lisäksi asiakaspalvelu ja museokaupan hoito. Opas osallistuu myös museon muihin avustaviin tehtäviin. Edellytämme oma-aloitteisuutta sekä hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa.

Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten oppailta edellytetään erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa. Muu kielitaito, erityisesti venäjä, ruotsi, saksa, ranska ja italia, katsotaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisesti arkisin. Asunnon järjestämisessä pyritään avustamaan tarvittaessa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä työhakemus ja CV pe 15.2.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaana.rannanpaa(a)upm.com

Lisätietoja oppaan tehtävästä antaa Jaana Rannanpää jaana.rannanpaa(a)upm.com

Tutustu kohteeseen www.verla.fi<http://www.verla.fi>