Työpaikkailmoitus

Ortodoksinen kirkkomuseo hakee museoassistenttia

Kuopiossa sijaitseva Suomen ortodoksinen kirkkomuseo RIISA on maakunnallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä erikoismuseo, jolla on kansallinen kulttuuritehtävä. Museo vastaa Suomen ortodoksisen kirkon kulttuuriperinnön tallentamisesta, säilyttämisestä, esilläpidosta, tutkimisesta ja tulkitsemisesta. Pyhyyden portailla -kokoelmanäyttely, monipuoliset erikoisnäyttelyt ja erilaiset tapahtumat rikastuttavat asiakkaiden museokokemusta. RIISAa hallinnoi ja ylläpitää Suomen ortodoksisen kirkkomuseon säätiö.

Haemme joukkoomme asiakaspalvelusta vastaavaa museoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan toimeen 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Museoassistentti työskentelee yleisötyötehtävissä, vastaa RIISAn aukipidosta sekä asiakaspalvelu- ja opastustehtävistä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun taloushallinto sekä Museokauppa Pikku-Bysantin tuotteistaminen, kehittäminen ja nettikaupan hoitaminen. Museoassistentti tuottaa yleisötyön ohjelmaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa sekä osallistuu aktiivisesti museon matkailumarkkinointiin.

Odotamme itseohjautuvuutta, idearikkautta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä avointa ja aktiivista työasennetta. Kelpoisuusehtona on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto (AMK, yliopisto), talous- ja tuotteistamisosaaminen sekä aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävän hoito edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito ja ortodoksisuuden tuntemus ovat eduksi.

RIISA noudattaa Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta, ja koeaika on 4 kuukautta. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään II, ja työntekijälle maksetaan myös kokemuslisää ja henkilökohtaista lisää. Työaika on 36,15 h/viikossa, ja se sisältää myös viikonlopputyötä.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa 14.10.2021 mennessä osoitteeseen: .