Työpaikkailmoitus

Raahen museo hakee kesätyöntekijöitä

Raahen museo hakee kesätyöntekijöitä

Hei Sinä historiasta innostunut, asiakaspalveluhenkinen ja sosiaalisesti rohkea tyyppi! Raahen museo etsii tulevaksi kesäksi opas-valvojia. Työtä tehdään ainutlaatuisen tunnelmallisissa ympäristöissä ja museaalisen letkeässä ilmapiirissä. Kesätyöntekijät sijoittuvat asiakaspalvelutehtäviin Pakkahuoneen museossa, Kruununmakasiinimuseossa, Wanhassa Apteekissa sekä Laivapatruunin kodissa. Työ painottuu heinäkuulle, jolloin työpäiviä on noin viisi viikossa. Kesä- ja elokuussa työvuoroja on pääsääntöisesti viikonloppuisin, ja työpäiviä kertyy tuolloin noin kaksi viikossa.
Työaika on ma-pe 11-17 ja la-su 12-16. Pekanpäivien ja Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivien aikaan museoissa on jatketut aukioloajat ja koko henkilökunta on tuolloin töissä. (Korona-ajan rajoitukset saattavat tuoda muutoksia suunnitelmiin.)

Opas-valvojan työ on hyvin itsenäistä. Pakkahuoneella ja Kruununmakasiinilla työtehtävät painottuvat asiakaspalveluun eli kassankäyttöön sekä asiakkaiden neuvomiseen ja opastamiseen. Soveliuksen talossa ja Wanhassa Apteekissa työpäivät kuluvat opastuksia tehden. Myös museotilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen kuuluu tehtävänkuvaan kaikissa toimipisteissä. Hiljaisille hetkille varaamme pieniä museaalisia töitä, kuten valokuvien luettelointia tms. Vaatimuksena on täysi-ikäisyys ja eduksi katsomme museoalan opinnot sekä kokemuksen asiakaspalvelusta ja kassankäytöstä. Kielitaito on tarpeen, sillä kesäisin museoissa vierailee paljon matkailijoita. Vähintään simppeli asiakaspalveluenglanti tulisi siis sujua.
Lisätietoja voi kysellä puhelimitse tai sähköpostitse kokoelma-amanuenssi Miska Eilolalta (p. 040 830 3016, <mailto:>). Palkkaus KVTESin mukaan (02MUS070).
Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi<http://www.kuntarekry.fi>, työavain 343963 5.4.2021 mennessä.
HUOM. Noudatamme kulloinkin voimassa olevia koronaviruksen torjuntaan liittyviä rajoitustoimia. On mahdollista, että museot joutuvat pitämään ovensa suljettuina, jolloin kesätyöntekijöitä ei voida palkata.

Miska Eilola

Kokoelma-amanuenssi / Curator of Collections

+358 40 830 3016 ?

Raahen museo

Merikatu 10, 92100 Raahe

[cid:15ee30f6-e5bd-4c8d-849a-b343c10daf5d]

Raahe ? Luonnostaan ylpeä

www.raahenmuseo.fi http://www.raahenmuseo.fi/