Työpaikkailmoitus

Rakennuskorjausasiantuntija Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon

Tervetuloa töihin Kuopioon, oikeitten immeisten kaupunkiin! Kuopion kulttuurihistoriallinen museo on yksi maamme alueellisista vastuumuseoista, toiminta-alueenaan Pohjois-Savo. Lisäksi museo panostaa mm. omaehtoisen kulttuuriperintötyön mahdollistamiseen ja on käynnistämässä myös alueellista Adoptoi monumentti -ohjelmaa. Kuopion kulttuurihistoriallinen museo on virkeä ja kehittämishaluinen työyhteisö, joka suhtautuu muutoksiin mahdollisuutena. Se pyrkii edistämään kulttuurisesti kestävää kehitystä paitsi viranomaistyöllä, myös erilaisin kohtaamisin ja esimerkiksi uuden, Kuopion museon ja kirjaston sisältävän Kantti -palvelukokonaisuuden avulla. Nyt museo hakee kulttuuriympäristötiimiinsä tärkeää rakennuskorjaus- ja restaurointiosaajaa museoamanuenssi-nimikkeellä.

Museoamanuenssin vastuulla ovat rakennusten kuntoon ja korjattavuuteen liittyvät asiantuntijatehtävät. Arkityötä rytmittävät viranomaislausunnot ja katselmukset sekä neuvonnan tarjoaminen niin yhteisöille kuin yksityisillekin. Rakennuskorjausasiantuntijan sydämen asiana on edistää rakennusperinnön omatoimista hyvää hoitoa. Hänen työpanostaan voidaan tarvita aika-ajoin myös näyttelytoiminnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto tai teknikon, rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto tai soveltuva erikoisammattitutkinto sekä riittävä kokemus entistävästä korjausrakentamisesta, restauroinnista ja sen suunnittelusta. Tehtävä edellyttää tavanomaisia ICT-taitoja; eduksi katsotaan alan erityisohjelmien hallinta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Osittainen etätyömahdollisuus työtehtävien mukaan

Työaika: toimistotyöaika 36.25 h/viikko

Palkkaus: KVTES:n mukaan.

Sähköinen hakemus, josta muodostuu CV, täytetään sivustolla www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy to 9.9.2021 klo 23.59. Työn alkaa lokakuussa tai sopimuksen mukaan.

Hakuilmoitus ja tarkemmat hakuohjeet: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-376416/

Lisätiedot museonjohtaja Tuija-Liisa Soininen, , +358447182630 tai intendentti Helka Väisänen; ,. +35844 718 2620