Työpaikkailmoitus

Suomen Sukututkimusseura hakee vastaavaa päätoimittajaa Aikakauskirja Genokselle – hakemusten määräaikaa jatkettu

Päätoimittaja vastaa korkeatasoisten artikkeleiden hankkimisesta Genokseen sekä niiden toimittamisesta ja vertaisarviointiprosessista.

Etsimme Genoksen päätoimittajaksi henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja innovatiivinen ja jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta tieteellisestä julkaisutoiminnasta. Sukututkimuksen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Odotamme hakijoilta hyvää suomen ja ruotsin kirjallisen viestinnän taitoa.

Hakuaika päättyy 15.11.2021. Tehtävä täytetään numerosta 2/2022 alkaen.

Hakemus palkkatoiveineen lähetetään sähköpostitse osoitteella . Lisätietoja antaa puhelimitse toiminnanjohtaja P. T. Kuusiluoma, puhelin 050 3313 856.

Genos on vuonna 1930 perustettu aikakauskirja, jolla on JUFO-luokitus 1 ja vertaisarviointitunnus. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Suomen Sukututkimusseura on noin 8.000 jäsenen valtakunnallisesti toimiva suku- ja henkilöhistorian tieteellinen seura, joka harjoittaa julkaisutoimintaa, tuottaa koulutus- ja tietokantapalveluja, ylläpitää erikoiskirjastoa ja vastaa sukututkijoiden edunvalvonnasta.