Työpaikkailmoitus

Tiimivastaava Helsingin kaupunginmuseoon

Helsingin kaupunginmuseo huolehtii Helsingin kaupungin museopalveluista ja kulttuurihistoriallisesta kokoelmasta sekä kulttuuriympäristön vaalimisesta. Suomen suurimpiin kulttuurihistoriallisiin museoihin kuuluva kaupunginmuseo tarjoaa monipuolisia näkökulmia Helsingin historiaan ja kaupunkielämään lippulaivamuseossa Senaatintorin kulmalla, neljässä muussa museossa eri puolilla kaupunkia sekä verkkopalvelujen välityksellä.

Helsingin kaupunginmuseo hakee joukkoonsa uusista haasteista innostuvaa ja esihenkilötyön hallitsevaa tiimivastaavaa näyttelyt ja ohjelmisto -tiimiin.

Tiimivastaavana toimit tiimin esihenkilönä ja olet museon johtoryhmän jäsen. Johdat moniammatillisen tiimin toimintaa tiiviissä yhteistyössä museon muiden tiimien kanssa. Tiimivastaavana olet mukana kehittämässä kaupunginmuseon toimintaa museon, toimialan ja kaupungin strategisten linjausten mukaisesti.

Kaupunginmuseon näyttelyt ja ohjelmisto –tiimi vastaa museon näyttelyohjelman suunnittelusta ja koordinoi sen toteuttamista. Lisäksi tiimi suunnittelee ja toteuttaa museon tapahtumatoiminnan, vastaa näyttelyiden ja muiden asiakastilojen ylläpidosta sekä hoitaa osaltaan museon kiinteistöjä ja niiden turvallisuutta. Näyttelyt ja ohjelmisto –tiimi on osa kaupunginmuseon asiakaspalveluyksikköä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta esihenkilötehtävistä, vankkaa kokemusta näyttelyhankkeiden johtamisesta kulttuurihistoriallisessa museossa sekä hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksesi kokemuksen asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja osallistavista hankkeista.

Hakemukset on jätettävä 4.11.2020 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://www.erekryhelsinki.fi. Työavain KUVA-01-44-20 ohjaa suoraan hakemukseen. Haastattelut tehtävään järjestetään marraskuussa 2020.

Lisätietoja antaa yleisöpalvelupäällikkö Jari Harju puhelimitse 0403347017 (22.10. klo 11.30-12.30 ja 27.10. klo 14.30-15.30) ja sähköpostitse