Työpaikkailmoitus

Tuottaja Kansallismuseoon

Etsimme nyt tuottajaa uudistuvaan Kansallismuseoon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2021 – 1.9.2025 tekemään uutta toimintamallia.

Kansallismuseo uudistaa toimintaansa, kun modernin uudisosan rakentaminen alkaa. Vanhan ja uuden rakennuksen kokonaisuus avautuu yleisölle alkuvuodesta 2026. Tapahtumat, näyttelyt ja palvelut muodostavat yhdistelmän, jolla tarjoamme entistä houkuttelevamman museokokemuksen tulevaisuuden Suomessa ja Helsingissä.

Tuottaja työskentelee museon uuden toimintamallin kehittämisprojektissa vastuualueenaan monialaiset yhteistyöverkostot ja niiden myötä tuotettavat uudet avaukset, kuten ohjelmistot ja palvelut – sekä projektin aikana että uuden museokokonaisuuden avauduttua yleisölle. Tuottaja valmistelee ja koordinoi Kansallismuseon kumppanuusverkostoja, joiden kanssa teemme sisällöistämme yleisö- ja asiakasystävällisiä. Lisäksi tuottaja huolehtii osaltaan uuden toimintamallin projektityöhön liittyvistä tehtävistä ja toimii linkkinä hankkeessa työskentelevien sisäisten tuotantotiimien välillä.

Lue lisää tehtävästä: http://www.museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja:
Hanna Forssell, yleisösuhdepäällikkö
puh. 0295 33 6475, to 17.6. klo 8-10, ma 12.7. klo 9-16