Työpaikkailmoitus

Tutkija, Kymenlaakson museo

Merikaupunki Kotka hakee määräaikaista tutkijaa Kymenlaakson museoon 1.3.2015 – 30.11.2015.
Osana Kymenlaakson museota toimii Merivartiomuseo, joka on Rajavartiolaitoksen merellisiin toimintoihin liittyvää aineellista ja henkistä kulttuuriperintöä tutkiva, tallentava, säilyttävä ja esittävä toimija. Tavoitteena on kertoa merivartioinnin menneisyydestä ja nykyhetkestä sekä edesauttaa tulevaisuuden hahmottamista.

Tutkijan tehtävänä on luetteloida ja valokuvata Merivartiokokoelman kuuluvia esineitä. Työpiste sijaitsee Kymenlaakson museon kokoelmakeskuksessa.

Edellytämme sinulta museolan työkokemusta. Eduksi katsotaan työkokemus kokoelmatyöstä, kokemus esinevalokuvauksesta sekä merihistorian opinnot tai muu perehtyneisyys kokoelman edustamaan alaan. Eduksi katsotaan myös korkeakoulututkinto museoaineissa ja museologian opinnot. Arvostamme tarkkuutta, organisointikykyä ja aiempaa kokemusta Musketti-museotietojärjestelmän käytöstä.

Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Työ on kokopäiväinen, työaika 36 h 15 min viikossa.

Merikaupunki Kotka on kansainvälisesti verkostoitunut Itämeren vetovoimainen kasvukeskus ja seudullaan suurin työnantaja. Upea merellinen asuinympäristö luo hyvinvointia ja tarjoaa lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Kotkan kaupungissa arvostetaan sosiaalista huolenpitoa, elinikäistä oppimista sekä puhdasta ja viihtyisää ympäristöä. Kotkalaisuus on rohkeutta tarttua uusiin asioihin, muuttaa ja muuttua. Kotkan kaupungissa halutaan pitää huolta työntekijöistä, jotka ovat toimintamme tärkein voimavara. Merikaupunki Kotka on savuton työnantaja.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Siirry tästä Kotkan kaupungin avoimiin työpaikkoihin hakemaan tehtävää: http://www.kotka.fi/asukkaalle/tyo_ja_elinkeinot/avoimet_tyopaikat

Ilmoitukseen pääset suoraan osoitteessa http://www.kuntarekry.fi/AvoimetTyopaikat/Sivut/Jobs.aspx?JobId=72852&JobLanguage=fi_FI Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Vesa Alén 0400 377 226 tai vesa.alen @ kotka.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 30.1.2015 klo 15.00.