Työpaikkailmoitus

Valokuvaaja Vapriikkiin

Tampereen kaupunki

KULTTUURI- JA VAPAA-AIKAPALVELUT/MUSEOPALVELUT

 

Museokeskus Vapriikin kuva-arkistossa on 1,3 miljoonaa valokuvaa. Rakennetun ympäristön, kaupunkitilan, ilmiöitten, ihmisten arjen ja juhlan tallentaminen/dokumentointi valokuvan keinoin museon kokoelmiin on yksi museon perustehtävistä.

 

Haemme 

VALOKUVAAJAA 1-103-15 

määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.8.2015 – 31.12.2016.

 

Valokuvaaja toimii itsenäisesti erilaisissa valo- ja videokuvaustehtävissä ja asiantuntijana valokuvaan liittyvissä teknisissä määrittelyissä sekä valokuvan säilyttämiseen liittyvissä asioissa. Valokuvaaja toimii asiantuntijana laitehankinnoissa, kouluttaa museon henkilökuntaa valo- ja videokuvauksessa, toimii erilaisissa työryhmissä ja pitää yleisöluentoja.

 

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on soveltuva korkeakoulututkinto.

Sijaisuuteen valittavan henkilön on hallittava ohjelmat: Photoshop, Bridge/Lightroom ja  InDesign.

Premieren, Illustratorin ja WordPressin hallinta katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi toivomme kuvajournalismin, museologian sekä historian opintoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. AB-ajokortti on työssä välttämätön.

 

Hallitsee seuraavien valokuvan lajityyppien kuvaamisen: dokumentaarinen-, journalistinen-, dokumentti-, henkilö- ja mainosvalokuvaus sekä tuotekuvaus studiossa. Toivomme hakijalta myös graafisen suunnittelun perustaitoja, esiintymiskokemusta ja hyviä neuvottelu- ja sosiaalisia taitoja. Lisäksi toivomme kamera-, video- ja valaisinkaluston tuntemusta. Valitun henkilön tulee hallita henkilö- ja tekijänsuojalaki sekä kuvapalveluiden käyttö. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös viedä kuvia tietokantaan tai toimitusjärjestelmään tarvittavin tiedoin. Hänen on myös pystyttävä tarvittaessa toimimaan kuva-arkiston asiantuntijatehtävissä ja työryhmissä. Sijaisuudessa noudatetaan toimistotyöaikaa.

 

Lisätietoja antaa museonjohtaja Marjo-Riitta Saloniemi, puh. 050 553 8671.

 

Hakuaika päättyy 10.6.2015. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

 

Huom! Imurijärjestelmässä on käyttökatko 8. – 9.6.2015. Hakemuksen voi poikkeuksellisesti lähettää myös sähköpostilla rekrytointi(at)tampere.fi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 03 5653 4111.