Työpaikkailmoitus

Valokuvataiteen museo hakee keikkaoppaita

Suomen valokuvataiteen museo on valokuvan valtakunnallinen vastuumuseo, jonka tehtävänä on edistää ja vaalia suomalaista valokuvataidetta ja valokuvakulttuuria. Haemme iloiseen joukkoomme keikkaoppaita monipuolisiin opastuspalveluihimme.

Keikkaopas suorittaa tilattuja opastuksia ja työpajoja pääsääntöisesti ti–su 9–18 välisenä aikana, tarvittaessa myös muina aikoina. Opastusten luonne on vuorovaikutteinen ja opastettavana voi olla esim. peruskoululaisia, ammattikoululaisia, työpaikkojen virkistysporukoita sekä erilaisia vapaa-ajan ryhmiä. Työ sopii erinomaisesti esim. kuvataidekasvatuksen tai valokuva-alan opiskelijoille sekä valokuvataiteilijoille, joilla on kokemusta pedagogisesta työstä. Valokuvataiteen museo tarjoaa oppailleen koulutusta, hanketöitä sekä mahdollisuuden vaikuttaa yleisötyön sisältöihin.

Etsimme ensisijaisesti oppaita, jotka pystyvät opastamaan sujuvasti sekä suomeksi, englanniksi että ruotsiksi. Erityisesti kaipaamme ruotsinkieltä äidinkielenään puhuvia oppaita. Katsomme eduksi erinomaisen esiintymistaidon, kokemuksen oppaan töistä, pedagogisen koulutuksen sekä kiinnostuksen valokuvakulttuuria kohtaan.

Keikkapalkka opastuksista ja työpajoista 37,10e–140,63e työtehtävästä riippuen.

Lähetä ma 6.1.2020 mennessä avoin hakemus, jossa kerrot lyhyesti työkokemuksestasi, suhteestasi valokuvaan sekä motivaatiostasi työskennellä museon yleisötyössä. Liitä hakemukseen cv. Avoimen hakemuksen ja cv:n yhteispituus max. A4. Työhaastattelut järjestetään to 9.1.2020. Työ alkaa 16.1.2020 perehdytyksellä kevään uusiin näyttelyihin.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen . Viestin osoitekenttään ”Hakemus keikkaoppaaksi”.

Lisätiedot ja muut tiedustelut:

Kastehelmi Korpijaakko
Museolehtori
Suomen valokuvataiteen museo