Työpaikkailmoitus

Vapriikin kuva-arkiston tutkija

Tampereen museot on tunnettu innovatiivisuudestaan ja se on yksi Suomen suurimmista museoista: kokoelmissa on 370 000 esinettä ja 1,6 miljoonaa valokuvaa.

Etsimme Vapriikin kuva-arkistoon tutkijaa 1.6.2017 alkaen.

Tutkijan tehtäviin kuuluu kuva-arkiston valokuvadiaarion ylläpito ja tarkistaminen, kartunnan vastaanotto ja inventointi, valokuvien luettelointi, luetteloinnin ohjaus ja kuva-arkiston kehittämistyö sekä osallistuminen kuvakokoelmien tietohallinnon kehittämiseen, asiakastyöhön ja osallistaviin projekteihin. Tutkija osallistuu myös Vapriikin näyttelyprojekteihin kuva-arkiston edustajana ja sisällöntuottajana.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, jossa mukana esimerkiksi historian, informaatiotutkimuksen, arkistoalan ja museologian opintoja. Edellytämme lisäksi käytännön kokemusta museo- ja kokoelmatyöstä, tietohallintojärjestelmien tuntemusta, hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, sujuvaa ruotsin kielen suullista taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassaolevaa B-ajokorttia.

Tehtäväkohtainen palkka 2332,10 ?/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Toimi Jaatinen, puh. 050 550 2172.

Tehtävän viitekoodi on 1-050-17. Hakuaika päättyy 3.4.2017. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri<http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html> ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.