Työpaikkailmoitus

Viestinnän suunnittelija määräaikaiseen tehtävään

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto hakee viestinnän suunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään 30.6.2020 asti.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan. Liitolla on 28 jäsenkeskusta eri puolilla Suomea, ja liiton toimisto sijaitsee Tampereella. Nykyisen viestinnän suunnittelijamme siirtyessä toisiin tehtäviin tarvitsemme monipuolista viestinnän ammattilaista Taidetestaajat-hankkeeseen.

Taidetestaajat on valtakunnallinen hanke, joka vie koko maan kahdeksasluokkalaiset taide-elämysten äärelle kolmena perättäisenä lukuvuonna. Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto vastaa Taidetestaajien toiminnasta, ja hanketta rahoittavat Suomen Kulttuurirahasto ja Svenska kulturfonden.

Haemme Taidetestaajiin viestinnän suunnittelijaa hankkeen loppuun (06/2020) kestävään 80 % työsuhteeseen. Etsimme viestinnän ammattilaista, joka säilyttää positiivisen asenteen kiireessäkin ja pystyy hoitamaan laajoja kokonaisuuksia itsenäisesti.

Tehtäviin kuuluvat Taidetestaajat-hankkeen viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, sisällöntuotanto printtiin, verkkoon ja sosiaaliseen mediaan, mediakontaktien luominen, yhteydenpito sidosryhmiin sekä erilaisten tilaisuuksien tuottaminen. Tehtävissä tarvitaan erinomaista kielellistä ilmaisukykyä, strategista ajattelua ja kiitettävää ulosantia myös suullisesti. Lisäksi tarvitaan kokemusta viestinnän eri osa-alueista niin ulkoisen kuin sisäisenkin viestinnän alalla. Toivomme valittavan henkilön aloittavan työt syyskuussa.

Arvostamme toimeen soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa kynää, kulttuurialan tuntemusta sekä valokuvaus- ja videokuvaustaitoja. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaaminen on eduksi. Sujuva ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Toivomme, että olet aloitteellinen, idearikas, hyvä työkaveri ja sujuva työskentelemään tiimissä.

Taidetestaajat on mittava hanke ja sitä toteutetaan yhteistyössä koulujen, taideorganisaatioiden ja valtakunnallisen koordinaatioverkoston kanssa. Viestinnän suunnittelijan työpiste on Tampereella, mutta hän työskentelee tiiviisti Oulussa toimivan hankepäällikön kanssa. Tarjoamme dynaamisen, tiimitaitoisen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnallisen lastenkulttuuritoiminnan ytimeen. Tehtäväkohtainen palkka 2240 e/kk.

Lähetä viimeistään 15.8. vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen .

Tiedustelut: hankepäällikkö Anu-Maarit Moilanen, puhelimitse 044 978 4893, to 9.8. kello 10–12 ja ti 14.8. kello 13–15