Työpaikkailmoitus

Yleisöpalveluiden tuottaja, EMMA – Espoon modernin taiteen museo

EMMA etsii yleisöpalveluiden TUOTTAJAA
Tule mukaan tekemään yleisötyötä positiiviseen tiimiin, ajan hengessä elävään taidemuseoon!
 
Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää Espoon taidemuseosäätiö. EMMAn kokoelma– ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.
 
Tuottajan tehtävään kuuluu yleisötapahtumien toteutus ja suunnittelu, näyttelyihin, kokoelmiin ja hankkeisiin liittyvän ohjelman tuotanto, sosiaalisen median ja digitaalisten toimintaympäristöjen sisällöntuotanto sekä opastaminen EMMAn näyttelyissä.
Odotamme Sinulta soveltuvaa tutkintoa tai kulttuurituottajan ammattitaitoa sekä kokemusta tapahtumantuotannosta. Työssä tarvitset hyvää kuvataiteen ja kulttuurialan tuntemusta ja kokemusta yleisötyöstä sekä vahvaa suomen, ruotsin ja englannin osaamista. Arvostamme hyviä projektinhallintataitoja sekä verkkoviestinnän ja sosiaalisen median tuntemusta. Toivomme, että sinulla on positiivinen työote ja yhdessä tekemisen into.
Uuden työnkuvan kehittämisen vuoksi työsuhde on määräaikainen 31.5.2017 asti. Mahdollisuus jatkoon on olemassa.
 
Täytä hakemuslomake verkossa 28.2. mennessä.
Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemus ja cv.
Haastattelut pidetään viikolla 11.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Linkki hakemukseen: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?abbc1278
 
Lisätietoja tehtävästä: keskiviikkona 10.2. klo 15-17 ja perjantaina 12.2. klo 13-15 yleisöpalvelujen intendentti Reetta Kalajo p. 040 5571422