Työpaikkailmoitus

Yleisötyönohjaaja

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa.

Etsimme uudistuvaan ja aktiiviseen museoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yleisötyönohjaajaa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua uudistuvan museon kehittämiseen valtakunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Yleisötyönohjaajan päätehtäviin kuuluvat Luston asiakaspalvelutehtävät ja niiden ohella opastaminen, opastustoiminnan kehittäminen sekä näyttelyihin liittyvien työpajojen suunnittelu ja toteutus. Yleisötyönohjaaja koordinoi museon päiväkoti- ja kouluyhteistyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Arvostamme metsäkulttuurin ja museoalan tuntemusta, kokemusta työskentelystä erilaisten kohderyhmien sekä erityisesti lasten ja nuorten kanssa, monipuolista kielitaitoa ja kiinnostusta kielitaidon kehittämiseen, pedagogisia opintoja sekä innostunutta ja kehittävää työotetta.

Tarjoamme mahdollisuuden vuorovaikutteiseen työhön ja sen kehittämiseen asiakasrajapinnassa. Tehtävä sisältää myös viikonlopputyötä museon aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lähetä työhakemus ja CV 25.1.2019 mennessä palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen . Merkitse viestin aihekenttään hakemasi tehtävä.

Noudatamme museoalan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä: Pekka Äänismaa, , p. 050 3784033