Työpaikkailmoitus

Amanuenssi Espoon modernin taiteen museo EMMAan

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen AMANUENSSIA

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen amanuenssia, joka toimii osana museon näyttelytiimiä ja on mukana toteuttamassa EMMAn monipuolista kansainvälistä näyttelytoimintaa. Amanuenssin tehtäviin kuuluu näyttelyiden kuratointi, suunnittelu ja koordinointi sekä toteutus. Tehtävään kuuluu myös näyttelyprojektien vetäminen sekä muut näyttelytiimin prosesseihin liittyvät tehtävät.

Amanuenssilta odotamme taiteen asiantuntijuutta ja näkemyksellisyyttä, sisällöllisten kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä niistä viestimiseen. Tehtävä edellyttää projektijohtamisen osaamista, proaktiivista, itsenäistä ja tehokasta työotetta sekä organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävässä painottuvat vuorovaikutustaidot sekä projektitiimin että erilaisten sidosryhmien kanssa, sekä kyky syvällisten sisältöjen selkeään ilmaisuun suullisesti ja kirjallisesti. Sujuva suomen ja englannin suullinen sekä kirjallinen taito ovat olennaisessa roolissa.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää kuvataiteen ja alan verkostojen tuntemusta. Taidemuseokokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja innostavan työtehtävän energisessä ja kehittyvässä museossa, jossa saat ympärillesi monipuolisesti ammattitaitoisen työyhteisön.

Hae paikkaa ja täyttämällä lomake 28.5.2023 mennessä osoitteessa: https://duunitori.fi/amanuenssi-sdsuu-16734796/hae . Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV. Työsuhde alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Ingrid Orman puh. 040 3545 277 11.5. klo 10–11 ja 18.5. klo 13–14. Haastattelut tullaan toteuttamaan kesäkuun alkupuolella.