Työpaikkailmoitus

Avoimia työpaikkoja Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvassa

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva avautui yleisölle huhtikuun lopussa 2022. Ainutlaatuiset taide-, juliste- ja muotoilusisältömme tarjoavat elämyksiä ja tekemistä niin kulttuurin suurkuluttajille, lapsiperheille kuin ensikertalaisillekin. Malva on osa Lahden museoita, joihin kuuluvat myös Hiihtomuseo, Lahden historiallinen museo ja Radio- ja tv-museo Mastola. Lahden museot on Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Malvan tiimi koostuu museoamanuensseista, viestinnän asiantuntijasta ja suunnittelijoista. Yhteistyötä tehdään tiiviisti koko Lahden museoiden henkilökunnan kanssa.

Malvan tiimissä on nyt avoinna seuraavat tehtävät:

MUSEOPEDADOGOGI
Museopedagogina vastuullasi on Malvan museopedagogisen konseptin luominen. Työ sisältää myös museovierailujen opastuksien, taidepajojen sekä erilaisten tapahtumien suunnittelua sekä vastuun niihin liittyvästä viestinnästä. Lisäksi työhön kuuluu myös erilaisten museopedagogisten konseptien suunnittelu ja toteutus koko Päijät-Hämeen alueella.
Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, taidekasvatusosaamista, digitaalisten alustojen ja yleisimpien viestintäkanavien hallintaa sekä rohkeutta kokeilla uusia asioita. Eduksi luetaan paikallistuntemus, innovatiivinen ja itsenäinen työskentelyote, kielitaito ja ajokortti.
Tehtävä alkaa 3.4.2023. Viikkotyöaika 36,15, palkkaus KVTES. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museopedagogi-488436/

MUSEOAMANUENSSI
Museoamanuenssina pääset luomaan ja toteuttamaan Malvan näyttelystrategiaa ja vaikuttamaan näyttelyjen sisältöihin. Tehtäviisi kuuluu vaihtuvien näyttelyjen kuratointi ja koordinointi sekä vastuu näyttelyprojektien käytännön toteutuksesta.
Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta taidenäyttelyiden tuotannosta, hyviä tietoteknisiä taitoja, erittäin hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Arvostamme hyviä projektinhallinta- ja organisointitaitoja, paineensietokykyä, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä viestintätaitoja, kiinnostusta nykytaiteeseen sekä laajaa kokemusta taidemuseotyöstä.
Tehtävä alkaa 3.4.2023. Viikkotyöaika 36,15, palkkaus KVTES. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-488428/

ASIAKASPALVELIJOITA SALIVALVONTAAN (7 paikkaa)
Salivalvonnassa työskentelevä asiakaspalvelija on aktiivinen keskusteluopas, joka kannustaa asiakkaita kysymään ja keskustelemaan, kertoo näyttelyistä ja valvoo teosturvallisuutta näyttelytiloissa sekä avustaa tarvittaessa yleisötapahtumissa.
Edellytämme hyviä asiakaspalvelutaitoja, aktiivista palveluotetta sekä kiinnostusta taiteeseen ja taidemuseotyöhön. Eduksi luetaan suomen kielen taidon lisäksi muu kielitaito ja hyvä fyysinen kunto, sillä työ on seisomatyötä näyttelysaleissa.
Työ ajoittuu museon aukioloaikoihin ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti, jolloin työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.
Tehtävä alkaa 3.4.2023. Viikkotyöaika on 38,25, palkkaus KVTES. Koeaika 6 kk. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/asiakaspalvelija-salivalvontaan-7-kpl-477813/

Hae tehtäviin Kuntarekryn kautta viimeistään 3.2.23. Lisätietoja antaa projektipäällikkö Anne Laiti, , 050 5184591.