Koulutusta

Haku Turun yliopiston ja Åbo Akademin arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopintoihin

Haku Turun yliopiston ja Åbo Akademin arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopintoihin

Haku Turun yliopiston ja Åbo Akademin arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopintoihin on joka toinen vuosi, ja seuraava haku on 6.-17.5.2024. Maisteriopinnoissa on mukana kahdeksan pääainetta: etnologia, folkloristiikka, kulttuurihistoria, Suomen historia ja Euroopan ja maailman historia Turun yliopistossa sekä nordisk folkloristik, nordisk etnologi ja nordisk historia Åbo Akademissa. Arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopintoihin voi hakea myös erillisopiskelijaksi, täydennysopiskelijaksi, jatko-opiskelijana tai jos on hakenut yhteishaussa suorittamaan FM-tutkintoa jossain mukana olevassa oppiaineessa.

Miten opiskellaan arkistoalan ja asiakirjahallinnan asiantuntijoiksi? Miten haen opintoihin ja mitä opintoihin kuuluu? Entä minne voin työllistyä, kun valmistun? Tule kuuntelemaan vastauksia näihin kysymyksiin ja tutustumaan! Opinnoista ja niihin hakemisesta järjestetään tiedotustilaisuus 22.4.2024 klo 13.00-14.00 Turun yliopiston kampuksella Arcanumissa seminaarihuoneessa A270. Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä. Jos olet kiinnostunut, muttet pysty osallistumaan infotilaisuuteen, voit halutessasi ottaa yhteyttä arkistoalan ja asiakirjahallinnan yliopisto-opettajaan.

Linkki ja lisätietoja verkkosivulla: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/humanistinen-tiedekunta/arkistoalan-ja-asiakirjahallinnan-maisteriopinnot

Lisätietoja: Terhi Kivistö, arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopintojen yliopisto-opettaja,